,,Ty si to nezasluzis!" Ako by ste reagovali?

Príspevok v téme: ,,Ty si to nezasluzis!" Ako by ste reagovali?
lulu8

Ako by ste zareagovali a zachovali sa, keby nastala tato situacia: Poviete mu milujem ta... ticho... spytate sa, co sa deje, preco to ticho,... Nemam ti co viac povedat... Ty mi nemas co viac povedat na to, ze ta milujem? Ty si to nezasluzis pocut, ze aj ja teba! A tento clovek okolo 30 rokov, vam toto povie po č rokoch vztahu, a tvari sa, ze mu na vas zalezi a o vas prist nechce.... Co by ste spravili?

Bandolera

Neverim, ze ti to povedal len tak, alebo sa mylim? Musite mat nieco nedoriesene co si tu ,,zabudla'' spomenut... Tak? Co to bolo? Hmm? Mozno ti skorej poradime, ked nam povies plnu verziu

liecitel

Ak zacnes milovat samu seba (kludne si to mozes hovorit aj do zrkadla)tak taketo veci sa ti nemozu stat ako tu riesis

kafe

vy ste zvláštny obaja. Čo je príťažlivé na papagájovaní? Že ak poviem ľúbim ťa, tak partner musí (!) odpovedať aj ja teba. Ak ho ľúbiš a máš chuť mu to povedať, povedz mu to. A nič viac nečakaj, žiadne naučené automatické odpovede. Ak ho to poteší, že ho ľúbim, nech je rád.
To, že ti povedal: "Ty si to nezasluzis pocut, ze aj ja teba!" tomu asi niečo predchádzalo, čo si tu nespomenula. Máš niečo za ušami? Láska neni o zásluhách a povinnostiach. Ale vy obaja to vnímate akosi divne. Ja ti poviem ľúbim ťa a ty mi to musíš opätovať. Ja ti ľúbim ťa nepoviem, lebo ťa chcem potrestať za to čo si urobila.
Zvláštne.