Nechcem zradiť, ale...

Príspevok v téme: Nechcem zradiť, ale...
Zradkyna52

Ahojte, mám 18, som veriaca a mám istý zdravotný problém, ktorý mi dosť strpčuje život a hlavne psychiku, mám TMJ, je to problém s čeľustným kĺbom. Viem, že operácia je drahá, ale dosť mi to strpčuje život pri jedení, rozprávaní a hlavne utrpelo aj moje sebavedomie, keďže keď rozprávam, tak mi tvár akoby išla len do jednej strany a mám z toho tak trochu asymetrickú tvár.

Mám aj iné zdrav. problémy, ale tento ma momentálne trápi najviac. Ako som spomenula, operácia by bola drahá a tak zvažujem nejakého liečiteľa. Plne si však uvedomujem, že táto sila, kt. by ma zdanlivo vyliečila, by nepochádzala od Boha. Viem, že o pár rokov by som dostala zas niečo iné, ale aspoň na nejaký čas by som mala kľud. Viem, že to nie je správne, ale ja som už zúfalá. A zúfalí ľudia robia zúfalé činy. Je to hrozný pocit zradiť vedome Boha, ale čo mám robiť? Ja len túžim byť zdravá. Nie som žiadna materialistka, ale bohužiaľ je pravdou, že jediné čo mi chýba momentálne ku šťastiu sú peniaze.

Prosím povedzte mi, čo si o tom myslíte vy. Ďakujem.

ezo

Zradkyňa, asi máš na mysli okultné/ezoterické liečenie. V tom prípade Ti to nestojí za to. Nezabúdaj, že za všetko, čo dostaneš od zlého, mu budeš musieť zaplatiť, on nič nedáva zadarmo, všetko si draho vyúčtuje. A pravdu máš aj v tom, že nedokáže vyliečiť, len zdravotný problém presunie do iného orgánu a po čase budeš budeš opäť riešiť túto dilemu: ísť opäť hľadať pomoc k liečiteľovi a viac a viac sa dostať pod vplyv zlého? Nerob kompromisy so zlom. Radšej trpieť na chorobu s Bohom, ako zostať zdanlivo vyliečená bez Boha. Svojmu telu nakrátko pomôžeš, ale duši uškodíš.

Biela Kobra

Boh je láska. Ľúbi aj teba. Keby Boh nechcel, ani liečitelia by tu neboli. Veď aj lekári sú liečitelia, len na liečenie používajú chémiu a techniku. Ak je šanca, že by ti liečiteľ pomohol, neváhaj, choď za ním a poďakuj Bohu. Len si daj pozor a nedôveruj hocijakému.

holder

Izaiáš, teraz neviem ktorý :) - "ja som ten, čo dáva svetlo aj tmu". Prečo si myslíš, že sila, ktorá by ti pomohla, by nebola od Boha? Boh dáva, Boh bere. Dáva TMJ skrz trebárs úraz, prečo by ho nevzal skrz dobrú silu, ktorú dal do rúk dobrého liečiteľa?

Taký vtip mi napadá: chlapík bol na pokraji krachu a úpenlivo sa modlil, žeby mu Boh zoslal peniaze. A nič. Znovu sa modlil a znovu nič. Po takom desiatom raze to už Boh nevydržal, zjavil sa chlapíkovi a vraví mu: "Chlape, veď si už konečne podaj ten žreb!"

Hlavu hore, Boh je dobrý a ty sa už netráp pre neviem aké zrady, posledné, čo Boh chce, je, aby si sa trápila. Úprimne sa modli a aj ten liečiteľ od Boha príde, alebo peniaze na operáciu, alebo úžasný chalan, ktorý ťa bude mať rád takú, aká si, že už nič nebude treba liečiť.

Modlím sa za teba, zostaň odvážna a buď šťastná :)

Zradkyna52

Ahoj _meno, snažila som sa porozumieť tvojmu príspevku. Ano, je pre mňa pravdou, že existuje Boh a diabol, hovorím však z vlastnej skúsenosti a presvedčenia, nie z výchovy rodičov. Proste som sa o tom presvedčila. Viem aj, že všetko, čo nepochádza od Boha, pochádza od Jeho protivníka. A viem, že ten sa môže hrať na anjela svetla, nakoľko sa rád opičí po Bohu. Ale v skutočnosti nelieči, len to putuje v tele, už som sa stretla s veľa takými prípadmi. Lenže na istý čas tá choroba predsa len zmizne.

Ale zabavila si ma s tým, že ľudia chcú môj majetok - a aký? :D Ved žiadny nemám. A áno, verím , že Boh riadi naše osudy a kam sa narodíme. Takže On asi fakt nechcel, aby som bola bohatá :) Viem, že tie všetky problémy majú nejaké dôvody, ale kedže som len človek, často sa ma zmohne otázka - prečo práve ja?

Na minulé životy neverím a uráža ma, ked si niekto myslí, že "to máš za to, že si bola v minulom živote to a to, to je tvoja karma" a podobné drísty. Poznám takýchto ľudí, sú to dobrí ľudia a ja som max. tolerantná voči ostatným vieram, ale toto ma vytáča "ty si to zaslúžiš, máš zlú karmu, ja ti ani nepomôžem, ani ťa nebudem ľutovať, lebo si aj tak môžeš za svoj život sama." A to nehovorím o peniazoch, ale proste o každej ťažkosti a probléme v živote.

Krásny večer aj Tebe, _meno ! :)

_meno

ahoj Zradkyna52

zahod svoje starosti a raduj sa ! :)

mam pocit ze nevnimas Boha, len pocuvas od ludi aky je Boh. co nazyvas slovom viera je v praxi neskusenost.

sama ho nevnimas tak zeby sa sa ho pytala, vnimala atd. (preto sa pytas ludi na boha .... ten stav vnimania je skor naopak - pytam sa boha na ludi :)

ak mozem poradit, pouzivaj miesto slova "Boh" slovo "zivot" - oboje slova opisuju tu istu bytost.

takze tvoj dotaz "Ja len túžim byť zdravá" - to tuzi aj zivot.

laska, pravda, boh, radost, zivot atd to su vsetko synonyma opisujuce jednu a tu istu vec, tento svet.

(ten engram, vyvojovy blok, negativna skusenost ktoru mas ze Boh chce aby si bola chudobna - pochadza od ludi ktori chcu tvoj majetok :)

ak mozem, to ze ty zradzas Boha to v skutocnosti je iluzia ... tuto iluziu si si vytvorila mozno ty na zaklade niekoho iného rozpravania. ja akoby ti v skutocnosti nemam poskytnut ake riesenie, nakolko problem samotny neexistuje, je to len iluzia ktoru niekto zivi.
su to vedomosti ktore nasledujes, tym sa utvrdzuje pravda .. myslienka na zaciatku je ovela slabsia, na konci je ovela silnejsia.
ak chces, mozem ti pomoct spatne sa pozriet ako si mozno nevedomky pretlacila pravdu pred realitu a teraz uz ani realitu nevidno, vidno len svoju pravdu.

raduj sa, zabavaj sa, tes sa, rob co chces ! zo je zivot :)

krasny vecer a vela radosti ti prajem Zradkyna52