Strach z lietania

Príspevok v téme: Strach z lietania
maminka130

Dobry den, mam strach z letu. O par tyzdnov odlietam sama so styrmi detmi do UK. Mam tam sestru tak sme sa rozhodli ze pojdeme pozriet. Zije tam uz par rokov a este som tam nebola. Ale.... zacinam mat z toho panicky strach. Kedze nevieme ani ceknut po anglicky , rozmyslam, ze to vsetko zrusim. Velmi sme sa tam tesili, ale ja uz koly tomu ani nespavam. Ten strach zo vsetkeho, tie katastroficke scenare ake mi chodia po rozume su hrozne. Asi len potrebujem upokojit? Neviem ...ani teraz ked si na to spomeniem nemozem spat. Deti maju 3,6,12,14 rokov.

Laura93

ja som pred rokom prvý krat letela do UK z BA..ale ved sa nemas coho bát! ja to super zázitok aj detom sa to bude pácit ;)
ved ani tá cesta lietadlom neni taka dlhá ako keby si mala ist do USA alebo kde.

a coho sa vlasne bojís?

semirka

Viem si predstavit co prezyvas, ja letim v auguste a uz teraz mam nocne mory. Ty ked letis s detmi tak to musis prezivat sto krat horsie. Vsade citam co by nam mohlo proti stresu pomoct, ale vacsinou som nasla len lexaurin... hm, vidim to tak ze preplačem cely let + niekoho ozvraciam a bude to v pohode. Drzim palce.

0vecka

a sak co sa tam moze pokazit? do londyna tusim nieco lieta z BA nie? a na letisko ta sestra pride asi vyzdvihnut nie? to mas fakt v pohode