Mám niečo na tom zmeniť?

Príspevok v téme: Mám niečo na tom zmeniť?
Nataly..

Zdravím!.. :)
Chcela by som si prečítať názor niekoho iného,pretože dama neviem,či robím vážne chyby ja alebo môj priateľ.. Ide o to,že môj priateľ sa veľmi hnevá ak vybehnem von kecat s kamarátmi alebo keď sme išli ku kamarátovi viacerý na dom a kecali sme tam a tak:) a veľmi sa hnevá a nepáči sa mu to,že behám s chalanmi a tak.. Pričom naozaj nič zlé nerobím len s nimi kecám atď.. Chápem ho v tom ani mne by sa to nepáčilo keby bol často len s kamarátkami.. Ale myslím,že až tak sa zato hnevať a stále mi to vyčítať je moc.. No,možno som na chybe ja.. Ja neviem,vážne to preháňam? Keď idem len ku kamarátovi domov kde kecáme viacerý,pretože spolu dobre vychádzame.. Alebo on príliš žiarli? Neviem či som na chybe len ja:/ prosím poraďte čo mám spraviť:) ďakujem..

Nataly..

Máte pravdu.. Tiež by sa mi to nepáčilo ale akceptovala by som to pretože mu verím a viem,že nič nespraví.. Tak isto aj ja,nikdy by som s nikým nič nemala.. A nad tým,že ho s nimi zoznámim sa zamyslím a aj nad obmedzením..

Nana4321

Ved ho zober so sebou. Zoznam ho s tvojimi kamaratmi. Predsa ak je to tvoj priatel nevidim dovod preco by tam s tebou nemohol byt.

War

A prečo sa ho neopýtaš aby sa k vám pridal ? keď len sa rozprávate a pokiaľ ich nepozná aspoň spozná ľudí s ktorými sa stretávaš

dalsi

Kamarat taky rad. To tvrdis ty, ze chodis domov ku kamaratom kecat.

Aj chlapi maju kamaratov, ci kamaratky a domov kecat s nimi ide malokto.

Keby tvoj priatel si chodil pokecat pravidelne do bordelu, bolo by to OK ?

Sixx

Mala by si obmädziť tých kamarátov, lebo je dosť možné, že aj on to začne robiť alebo ťa pošle vieš kam...