Jem málo nato, že každý deň cvičím?

Príspevok v téme: Jem málo nato, že každý deň cvičím?
EryaBA

Ahojte decká,

schudla som za posledných 10 mesiacov cca. 17 kg. Bolo to najmä stravou - pravidelným jedením 5-6x denne ľahkých v úvodzovkách "bezkalorických" zdravých jedál (zeleninka, tofu, mäsko na pare, karobová čokoláda - ak už niečo sladké a iné zdravé "akože" bio veci, či steak...). Potom som pridala cvičenie. Každý deň cca. 1,5 hodinky, čo sa skladalo najmä z posilovania a 4000 skracovačiek (zvyšovala som si méty postupne). Robilo mi to radosť a aj mi naďalej cvičenie robí radosť, avšak už tretí mesiac som začala jesť i viac tukové jedlá (myslím si), doprajem si aj pizzu (pár kúskov, nie celú) ale fakt len raz za mesiac, no hlavne do toho takmer každý deň cvičím - taebo cardio vysoký stupeň 70 minút alebo insanity posilovanie. Tak cvičím už asi 8 mesiacov. Okolie mi hovorí, že stále chudnem. Môžete mi povedať, či jem málo, ak každý deň cvičím?? Napíšem vám sem jedálniček, napr. ten dnešný:

Raňajky:
200g biely odtučnený jogurt, 100g jahody, mussli 10g alebo 150g odtučneného tvarohu s ovocím.

Desiata:
Cottage cheese s nejakou príchuťou
25g alnatura žitného chlebíka, 200g zelenina

Obed:
150g Cuketové placky s ovsenými vločkami. (Inokedy rizoto 200g, šalát s lososom 120g na pare, kura na pare, steak grilovaný bez oleja, cestoviny s omáčkou 120g - nie smotanovou). K tomu miska zeleniny.

Olovrant: nejaké ovocie pred cvičením a kúsok žitného chleba s alfa bio pomazánkou (25g).

Po cvičení chrúmem ešte nejaké drobnosti, väčšinou zeleninu so sušeným mäskom. Ak mi chutí počas dna sladké tak si dám alasku kukuričné trubičky s čoko krémom alebo ryžový chlebík alebo biely odtučnený jogurt alebo výživu bez cukru.

Jem skutočne aj 5-6-7x denne. Niekedy si prídem, že stále len niečo tlačím.

Zjem denne priemerne do 1100 kcal, niekedy až 1300 (keď si "vyhodím z kopýtka" ), no zložené jedlo je len zo všeobecne "zdravých" potravín. Aj keď samozrejme zhreším.

Mám 178/52kg ešte pre info.

Jem málo nato že každý deň cvičím alebo je to ok?

Ďakujem za názory.

Maoam

P.S. a ano, ten prijem je skutocne nizky na to, aky mas vydaj a parametre.
Skus si to premysliet, aby si si neuskodila, ono sa to ukaze totiz az neskor a vtedy je uz neskoro.

Maoam

Erya, nic v zlom, ale vsimla si si na sebe, ze to uz dost prehanas? Znie to cele dost perfekcionisticky, daj si na to pozor v zaujme vlastneho zdravia, vsetko dobre.

Ria_94

Nepíšeš síce, koľko máš rokov, ale na takú výšku je 52kg už málo... Keby si ešte chudla, asi si nechaj vyšetriť hladiny hormónov. Ja som mala okolo 18-tky na výšku 183cm 56kg, a tiež mi každý hovoril, že som až podvyživená...

Slobodna

Kde mas veceru? Strava je v poriadku. Zbytocne vela cvicis a sledujes sa. Uzivaj si zivot trosku, sem tam zhres, pohyb si dopraj v prirode s priatelmi a uplne staci pol hodka pohybu denne. Inak skracovacky su prezitok a su viac skodlive ako prospesne.