Strojček na zuby - medzera

Príspevok v téme: Strojček na zuby - medzera
8_sweety_8

Ahojte, strojček na zuby mi dávali minulý rok v auguste. Zo začiatku to bolo fajn, dokonca sa mi zuby narovnavali. Ale tento týždeň som si všimla, že sa mi strašne zväčšila medzierka medzi prednými zubami. Medzi jednotkami. Dosť ma to štve, keďže som ju predtým nemala. Dôvodom strojčeka bolo, že sa mi nechcel prerezat trvalý zub - trojka v pravo. A vraj ten trvalý je cista, alebo niečo také. Minulý mesiac mi tú trojku vytrhli. No a tá medzierka ma štve. Neviete niekto, prečo sa to stalo?

8_sweety

Ďakujem za odpoveď. Dosť ma ukľudnila :) akurát zajtra idem na kontrolu, tak neviem či sa opýtať alebo to nechať na doktora

LMarika

Ziaden strach, medzierka sa uzavrie. Aj ked sa teraz vytvorila, je to len tym, ze si proste teraz v takej faze liecby, kedy sa moze nejaka ta medzierka vytvorit. Par mesiacov pred koncom liecby dostanes na strojcek specialnu gumicku na uzavretie vsetkych medzier. Asi dva mesiace pred koncom liecby to bude, aspon u mna to tak bolo. A vtedy uz budes vediet, ze krasny a dokonaly usmev s dokolnale rovnymi zubami pride, co nevidiet :)