Pit vodu s citronom alebo bez citrona?

0vecka

nj akoze jednorazovo vypit vodu s citronom je ok ale ak to budes posrkavat kazdu xvilu tak to imho moze pokazit sklovinu...

nika412

Ahoj vodavoda. Na internete je kopa článkov o vode s citrónom. Stojí to za to si to prečítať :)
Po zobudení (max.30 minút), pred raňajkami si do prevarenej (nie horúcej) vody vytlač citrónik. Je to dobré na prečistenie.
A počas dňa nemusíš piť iba čistú vodu. Môžeš si do nej dať aj mätu,limetku.. Čo len chceš, len aby ti lepšie chutila ! :)

Jaqueline

Ja pijem ráno s citrónom resp. jablčným octom. Cez deň už len čistú. Ale ak budeš piť s citrónom nič sa ti nestane, nadbytok C vitamínu len vymočíš. Ale niekde som čítala, že veľa vitamínu C spôsobuje zvýšenú chuť do jedla.

Kýčera

Ak piješ ráno vlažnú vodu s citrónom,má to odhlieňujúci účinok,...takáto voda pomáha aj pri vyplavovaní kyseliny močovej z tela,...A pravdu má aj Ovecka,nesmieš si po vypití takejto vody hneď umývať zuby-poškodila by si si zubnú sklovinu.

odpovedam

pri chudnuti ide hlavne o pomer prijem vs. vydaj energie. voda je dolezita, ale skratky neexistuju. je to hlavne o strave. pokojne si tam citron vytlac, nadbytok vit. C telo vyluci.

vodavoda

no ja som myslela normalne vyzmykany citron.V podstate mne je jedno chutovo ci s alebo bez.Skorej ma zaujimalo co je vhodnejsie pri chudnuti,alebo je to jedno?

[zruseny37]

Keď ti chutí s citrónom a pomôže ti to vypiť viac vody, tak s ním.

Vitamín C je fajn, ale nie šumivé tablety. Treba pozerať na zloženie.