Priateľka odmieta sex

Príspevok v téme: Priateľka odmieta sex
peter65

Čaute. Mám od marca 2015 priateľku. Je medzi nami vekový rozdiel 7 rokov. Je veľmi pekná, má super postavu, je inteligentná, študuje VŠ, šikovná, pracovitá - navarí, napečie, poupratuje, brigáduje. Problém je v tom, že ja som jej prvý vzťah. To je ok, ale vidím na nej, že odmieta sex, pravdepodobne je panna. Pár krát sme spali veľa seba, ja som sa snažil aj o niečo viac, ale videl som na nej, že má zo mňa stzrach a nechce sex. Mne to prekáža, je to fakt suepr dievča, ale sex je vo vzťahu veľmi dôležitý a chýba mi to. Stojí ma to veľa námahy, aby som sa ovládol, keĎ som s ňou a ja vidím, že ona nechce.
Rozišli by ste s takým priateľom/priateľkou? Vďaka za rady.

Kýčera

Peťko mal hlavne vybaliť o čo mu ide hneď na prvom rande a bolo by vymaľované. On si mohol užívať ? a dievča nemuselo s ním zbytočne strácať čas. Kočka má pravdu, len nech si chráni poniže, čo máš v šafránovom negližé. Lovci si nevážia ľahké úlovky!

Kýčera

Eden5, z textu mi vypadlo slovíčko "LEN", prepáč. To o tých orloch si povedal Ty, a nie ja, ale súhlasím s Tebou, že isté podobenstvo : chlap - vták tam je. Nežijem v ilúziach, ale v realite s takýmto chlapom pár desaťročí.

KováčMIťo

No už sa nečudujem že je toľko pohlavných nákaz v posledných rokoch. V stredoveku umierali na francúzsku chorobu - syfilis, dnes má každý druhý pomaly genitálny herpes, ureaplazmu, mykoplazmu, HPV vírus, trichomonas vaginalis, mykózu, candidu a čo ja viem čo všetko sa tu už rozšírilo. Európa, Amerika a ďalšie belochmi osídlené svetadiely nevymrú kvôli imigrantom, ale kvôli tomu, že si zo sexu urobili ľudia Las Vegas. Zábava na 24 hodín denne. A potom to takto vyzerá, že chlapík nájde perfektnú babu, ale rozmýšľa nad rozchodom, lebo nie je ochotná roztiahnuť nohy po troch mesiacoch. Veď práve preto je perfektná, to si ešte nepochopil? Ja takú nájsť tak jej bozkávam ruky. Pevne dúfam, že sa s ňou urýchlene rozídeš, takej baby škoda pre hňupa ako si ty. Na sex nájdeš minimálne desať na každom rohu. A nemusíš čakať ani minútu. A dajú ti aj zadarmo. A po tebe desiatim ďalším.

eden5

Kycera, nic proti tvojim iluziam ale chlap ktoremu o to nejde bud klame alebo ma nejaku poruchu.. to je ako keby si tvrdila ze orol nema co lietat a najlepsi orol je taky ktory chodi vsade peso:D

Kýčera

Ede5, sú to MUŽI a nie nezrelí jedinci, ktorým tu ide o to, ZASUNÚŤ, tento výraz síce nie je môj, ale nemá konkurenciu.

Ufffff

Velmi by som sa nerehotal :) Ste pekni hlupaci, vam tvrdia, ze su panny a mozno vobec nie su, len prasia s lepsimi kolikmi.

eden5

Inak peter65 ak s nou chces zostat lebo v inych veciach je ako pises v pohode tak si mozes kym sa nespamata najst zatial popri nej nejaku fwb alebo milenku, tak by sa to dalo v pohode vydrzat a este si aj bude mysliet ze si ten pravy lebo si taky trpezlivy:D

Kýčera

Súhlasím s RNG a všetkými tými, kt. jej odporúčajú, že si ju nazaslúžiš a má Ťa poslať k vode. Sú na svete muži, kt. toto ešte vedia oceniť a plne sa stotožňujem aj so všetkými tu zverejnenými názormi Idylky.