Prečo toľko slovenských dievčat a žien "vypaľuje pysk"?

Príspevok v téme: Prečo toľko slovenských dievčat a žien "vypaľuje pysk"?
nefajčiarsom

Si myslia že sú sexi pred mužmi ak poťahujú z cigy? Si myslia že budú pôsobiť vyspelejšie a dospelejšie s cigou v ruke?
Kam sa pohnem všade nejaká baba mladá stará poťahuje ostošesť z cigy a vypaľuje pysk. Už mi to lezie na nervy, v práci mám tri kolegyne a všetke kúria, ide človek niekam sadnúť a tam niet baby ktorá by si nezapálila..
Chlopi aký názor máte na baby čo vypaľujú pysky? Začali by ste si s takou? Lebo ja nie. Mňa to na ženách doslova odrádza a irituje.

nefajčiarsom

Založil som túto tému lebo som bol zvedavý na názory vás žien čo vás na fajčení cig tak láka a prečo ste vôbec začali fajčiť. Založil som ju aj preto lebo som chcel poznať názory iných mužov ale ako vidím ozval sa asi len jeden dvaja.
Nijaká z kolegýň sa mi nepáči mám za kolegyne ženy nad 45 rokov a ženu fajčiarku by som nechcel ani za svet. Veď takej musí z huby smrdieť aj oblečenie, určite sa jej zahlieňuje hrdlo a tvoria tie chrle v hrdle ako sa tvoria často fajčiarom a bozkávať sa s takou... brrr
Nie ďakujem neprosím.
A ktore si tu z vás napísalli že výjdu za mesto na kopec a zapália si. Dámy tak namiesto toho aby ste si vychutnali trochu viac čerstvý vzduch mimo mesto tak vdychujete to svinstvo? To kde ste nechali zdravý rozum? Veď sa to prieči logike. A čo vaše deti ak ich máte? Čo ma dokáže iritovať sú ženy ktoré fajčia v blízkosti svojích ratoslestí. Toto tiež nikdy ale nikdy nepochopím a nebudem tolerantný.

Nefritova

ja teda nefajcim vobec, ale asi trikrat za doterajsi zivot som fajcila a to tak, ze celu krabicku. a preco? lebo mi to proste chutilo a hodilo sa mi to k tej atmosfere. ako tu dole niekto pisal, presne taky pocit som zazila, podvecerne mesto, vysli sme si na kopec za mestom, skvely vyhlad a ja s mojou naj kamoskou sme vyfajcili krabicku, lebo sme ju dostali a nejak nam to proste islo. a ona si hned vypalila dieru do siat a tak nas kamarati fajciari odhalili, lebo my s nimi sme nikdy nefajcili, ved my nefajcime, ale same sme si boli dat na kopci :D no a taketo situacie som este asi dvakrat zazila, opat s touto kamoskou, na chate a potom este dakde. s nikym inym sa mi fajcit nechcelo a ani spolu nefajcime ale trikrat sme sa takto blaznili :D a vobec inak nemam tu potrebu, ked som vynervovana, jem cokoladu, nadavam, cvicim alebo revem, ale nefajcim, lebo si myslim, ze to degraduje telo co nechcem a mam silnu volu ale tu ju vlastne ani nepotrebujem uplantovat, lebo ma to vobec nelaka, zato cokoladovu zavislost mam riadnu.

a neuznavam ludi, co stale musia niekoho riesit, mne fajciari nevadia, pokial to z nich nie je citit, cerstvo zapalena cigareta mi dokonca vonia, ale napachnute oblecenie uz nie, tiez ked im to z ust citit. a ani v byte by som nezniesla aby mi niekto fajcil, ale na balkone moze. a rozdiel medzi fajciacim chlapom a zenou podla mna nie je ziaden, maju tie iste dovody a aby boli cool k nim nepatri, mozno tak u 15rocnych

uhm

Nikdy som nefajcila a ani ma to nelaka. Ale zas som tolerantna ak niekto iny fajci. Ake je to napr.bozkavat sa s niekym kto fajci neviem. Ale zas sa riadim tym ze..zi a nechaj zit. Tiez by mi prislo luto ak by sa so mnou niekto nebavil len preto ze som napr.baculka

Žužova

Ži a nechaj žiť. Čo sa vlastne do fajčiarov staráš ? Sa ti jedna z tých kolegín páči no ona na teba kašle tak si teraz vybíjaš komplex či čo ? ;)
Je mi ťa luto že máš takéto potreby riešiť druhých..musíš mať vcelku nudný život potom :o)

[zruseny37]

Ľudia majú rôzne slabosti. Žiaľ, niektorí fajčia, lebo sú mladí a hlúpi, iní sú len slabí, alebo nerozmýľajú nad zdravím a idú s davom. Robia to predsa aj ostatní... Nespravíš s tým nič. Môžeš sa im len vyhýbať, keď sa dá.

xaxa14

Nechapem zmysel takychto tem a v poslednej dobe sa ich tu objavuje dost, kedy sa niekto vzdy musi pytat na urcitu skupinku ludi, ktora im je proti srsti, akoby si niektori museli takymto sposobom dokazovat, ze su tak lepsi lebo nerobia to a tamto, alebo proste len tak si niekto potrebuje zanadavat pricom zabuda, ze tym absolutne nic nevyriesi, iba sam sebe tym skodi. Ludia to vas bavi sa vecne nad kazdym naparovat, jedovat sa a len a len pre hlupost tych druhych? Preco neriesite radsej seba, svoje zivoty, aby ste sa mali dobre, namiesto tych ostatnych? Ja osobne tiez nemusim, ked niekto fajci, ale tym to konci, kazdeho vec, pokial mi s tym dymom nefuka do ksichtu tak nech si robi co chce,ci zena ci muz.

Takisto neriesim ani ci sa niekto chodi kazdy piatok ozierat,ani neskumam dovody preco to robi, ci niekto robi duckface ked sa foti, nosi fake kabelky ci nie, alebo ponozky v sandaloch, lebo viem, ze ked sa budem vecne iba nad takymito somarinami pozastavovat, nic nezmenim, ludia sa svojich zlozvykov len preto ze si zanadavam nezbavia, max si tak mozem zobrat priklad ze toto robit nikdy nechcem. Skodite tymto iba sami sebe, ze vsetko na druhych vecne musite rozoberat, rozculovat sa nad tym, je to uplne zbytocne, tak uz SE*TE NA DRUHYCH NECH SI KAZDY ROBI CO CHCE. V medziach zakona a dobrej moralky samozrejme..