Gynekolog - ružinov

sik_elia1

Ahojte babuľky, dlho som tu nebola a tak ma zaujíma ako sa máte? Môžem povedať, že ja prežívam to najkrajšie obdobie, keďže čakáme druhé bábätko. Bolo mi povedané po prvom, že druhé nebudem môcť mať ale doktor Milly ma stále upokojoval, že môže sa stať, že ho budeme mať. A mal pravdu! Tak neskutočne sa tešíím, keďže som vždy túžila mať minimálne dve detičky:-)

steffanie99

Klaudi je fajn, ze si nam aspon napisala..lebo osobne som vobec nevedela, ci si si spravu odo mna precitala a ci si ju vobec videla, kedze si nereagovala..a som rada ze si to zvladla a ze sa ti aj jeho pristup pozdava..uvidis, ze to tak stale bude..ved mnohe zeny k nemu chodia uz roky rokuce a nestazujuju sa a tak isto aj ja:-)..tak prajem vela zdravia:-)

7klaudiinka7

Babule prepáčte že Vám odpisujem až takto neskoro a vážim si vaše rady len som fakt nestíhala odpisovať. Teraz Vám už ale môžem napísať, že úspešne som zvládla prechod ku gynekológovi Millymu. Už som bola aj na prvej preventívnej prehliadky u neho a som rada, že som prestúpila k nemu. Zatiaľ sa mi jeho ochota, prístup a odbornosť pozdáva. Snáď to tak bude aj naďalej:-)

Daduscha

Klaudi už ti aj Stefania napísala že áno, takže vieš:-) Aby som ti odpovedala ešte na tvoju druhú otázku. Tak je to súkromná ambulancia ale má zmluvy so všetkými poisťovňami, takže v podstate je to výhoda a je to dobré že to má takto poriešené. Bola si sa u nich v ordinácií už aj ohľadom niečoho informovať?

steffanie99

Klaudi ano tento doktor riesi aj taketo problemy...on riesi fakt asi skoro vsetko...ordinaciu ma dokladne vybavenu, ze priamo v nej robi vsetky potrebne vysetrenia...chodila som k nemu pokial som byvala v Bratislave...no potom som sa musela odstahovat do Kosic, takze by som to uz mala daleko dochadzat k nemu a bola som nutena si najst zenskeho doktora v Kosiciach...ale jeho mozem odporucit:-)

7klaudiinka7

Daduš práveže som si pozerala komunikáciu a videla som že mnohé tu spomínajú doktora Millyho ale niktorá ste nepísali či sa rieši aj takýmto ženám čo majú problém otehotnieť, hm? Ale teraz si mi napísala že áno, tak som rada. A ešte stále berie nové pacientky? Ešte ma jedna vec napadla, on je súkromník?

Daduscha

Sysslik ani ja som to nevedela ale dozvedela som sa. Môže byť, však on chodil aj ako pôrodník, to len teraz ani neviem od kedy už nechodí. Však jasné, nejakého vybavíme:-)
Klaudi ahoj, skús si prečítať komunikáciu, tu sme riešili akého doktora v Bratislave. Môj gynekológ sa venuje aj tomu problému ktorý si tu ty spomínala. Tak skús popozerať a v prípade nejakých otázok sa nás ešte popýtaj, poradíme ti:-)

7klaudiinka7

Žienky potrebovala by som od Vás radu. Keďže som sa presťahovala do Ružinova a idem meniť doktorov tak vedeli by ste mi poradiť nejakého gynekológa? Chcela by som takého ktorý sa venuje aj ženám ktoré majú problém otehotnieť. Keďže s mojím manželom sa o to už pokúšame zo rok a stále nič tak potrebujem vedieť a asi aj vyšetriť či je nejaký problém vo mne alebo v ňom, neviem už fakt čo robiť:/ Poraďte, vďaka:-)

sysslik

Daduscha aha to som nevedela ze uz nie je ako porodnik, ked som rodila ja tak este robil aj porodnika a mala som ho pri porode tak preto som sa na to pytala. A tak nejakeho si vybavis ;-)

sik_elia1

@Beatina fu tak s týmto som sa ešte nestretla. Pretože keď som bola tehotná tak som už chodila k doktorovi millymu a nemala som nejaký dôvod ho vymeniť, takže neviem ako to v takomto prípade chodí ale myslím že by s tým nemal byt problém. Však sa spýtaj terajšieho doktora či sa to dá nejako poriešiť alebo či už musíš chodiť k nemu pokiaľ neporodíš a uvidíš čo ti povie