Tipy proti nevoľnosti. Poradí nejaká dobrá duša?

Príspevok v téme: Tipy proti nevoľnosti. Poradí nejaká dobrá duša?
strawberry00

Ahojte. O pár dní sa chystám na jedno podujatie, kde bude dosť ľudí. Bude to v hale, kde je kapacita okolo 1500 ľudí, a budem tam stáť na nohách približne dve možno aj viac hodín. Mám dakedy stavy kedy si musím urýchlene sadnúť, lebo sa mi roztrasú nohy, zatmie sa mi pred očami a doslova na mňa idú mdloby. Bojím sa, aby sa mi podobná situácia nestala aj na tejto akcii. Máte nejaké tipy ako zabrániť takejto nevoľnosti? Či už vo forme liekov, alebo nejakých domácich tipov. ďakujem!!

strawberry00

_meno: Dakujem Ti za tvoje povzbudive slova! :-)
Len ked naozaj mam pocit, ze v tychto horucavach sa budem citit zle a este je ta akcia dnu, kde asi nebude idealny vzduch. Bojim sa, ze mi pride zle, ze si budem musiet sadnut a nebude sa dat :-(

_meno

Ahoj strawberry00

Mozes si najst trosku casu, sadnut si a predstavit si celu tu sitaciu, ako vchádzate, ake mate super miesta, ako sa paradne bavite, ako sa ti dobre stoji, ako sa dobre citis, ako prebehne cela udalost vynikajuco, ako vychadzas a citis sa ozaj skvele, aka si vdacna za to ze si sa prijemne citila na nohách.

Nasledne sa mozes pokojne tesit lebo takto sa to stane :)

Vela stastia a radosti ti prajem strawberry00 :)

dialy

Odporúčam Bachovu esenciu Walnut na zvýšenie psychickej odolnosti voči stresu, alebo Rescue Remedy kvapky.
Nájdete napríklad na www.bachovaterapia-astrologia.sk Sú tam aj inštrukcie ako ich užívať. A možno si tam nájdete a prečítate aj článok ako bojovať s únavou.

Verka001

Magnézium, alebo aspoň minerálka s vysokým obsahom magnézia a v lekárni dostať minerálnu vodu v spreji, tak sa oplatí kúpiť si ju.

ErinNN

neviem, ci sa mi to len zda, ale ked som bola mala, tak tusim davali ludom pricuchnut Alpu :D asi to zaberalo proti takymto stavom