Zväčšená uzlina na krku

Príspevok v téme: Zväčšená uzlina na krku
|AnonyM|

Včera večer som si v zrkadle všimol hrču na pravej strane krku, nevystupuje nejak extra nad úroveň pokožky, ale už je vidno taký kopček (priemer asi 2-3cm). Pocit akoby stuhnutého krku som mal už dávno a mam nejaký taký blbý pocit že to súvisí stou hrčou. Ten pocit stuhnuteho krku na pravej strane som mal minimálne pred 3 mesiacmi, pri otočení do ľavá ťahavý pocit (nie bolesť). Už vtedy sa mi zdalo keď som si to prehmatával tak na tej pravej strane sa mi vždy zdalo akoby ten sval bol zväčšený. Nahmatal som si ho aj na ľavej strane ale bol o niečo menší. Neviem či to je sval alebo uzlina.
Pred 4 dňami som začal cíti silnú bolesť hrdla, nemohol som ani poriadne prehĺtať, bolesť vystreľovala až do uši. Nechcel som isť k obvodnej pretože zas mi dá antibiotiká a na môj zničený žalúdok a čreva ešte antibiotika tak to je katastrofa. Lenže keď som si všimol včera tu hrču hneď som išiel k obvodnej. Angína ako vyšitá a antibiotiká ma neobišli.
Myslite že ten pocit stuhnutosti krku ktorý som mal asi pred 3 mesiacmi a za ten čas sa mi to tak striedalo (raz som to cítil raz nie ) za tým mohla byť zväčšená uzlina? Ale zas pred 3 mesiacmi mi nič nebolo, nemôže to byť aj niečo vážnejšie? Nejaký lymfom alebo niečo také? Teraz mi napíšete že len zas nato najhoršie myslím ale keď ja som taký hypochonder :D

|AnonyM|

Tak už viem čo to je :) ... nakoniec mi som bol na krčnom a tam mi zistil nejaký zápal v dutinách. Ale nemal som žiadne priznaky len za mandlami som mal hlieny a že z toho mam aj zvačšene uzliny na pravej strane krku

|AnonyM|

Pochybujem ze psycholog mi vylieči zvacsanu uzlinu ci co to je... Zacinam mat pochybnosti ze to je uzlinq ono to mi pripada ako vyskoceny, zvacsany sval. Mam to aj na druhej strane ale je to mensie.

RNG

ATB su ucinne len na bakterie aj to nie vsetky.
Ale moznych infekcii je hromada, napr plesne kvasne infekcie, virusy, mykoplazmy, L-formy a rozne bakterialne zhluky, kde sa mikroby zhronazdia do vacsich celkov a spolocne sa brania.
Na stastie toto vsetko sa da ucinne adresovat, zialbohu nie beznymi liekmi, co poznaju priemerni lekari.
Najdolezitejsia obrana je podpora probiotik, lebo tie nam vyrobia ovela viac obrannych latok, ako je nase vlastne telo schopne. Preto ich znicit atb nie je casto rozumne riesenie, lebo to mnohe Atb vzdorujuce infekcie skor podpori, nez potlaci. Proste im to da "zelenu"

|AnonyM|

A co pomoze na tie uzliny? Lebo je to uz 3 den co beriem ATB a zatial ziadna zmena. Pouzivam mast HEPATOID a nosim satku na krku.

Panda ^-^

Podla mna nie. Ved predsa keby si mal zle vysledky tak by ta lekari poslali na dalsie vysetrenia a ku onkologom atd.

Panda ^-^

Eos je urcity druh bielej krvinky kt. bojuje hlavne proti parazitom alebo jej zvysenu hladinu zapricuje aj nejaka alergia alebo aj hematologicke choroby...