Problém s brigádou

Príspevok v téme: Problém s brigádou
kvetoslavaxx

Ahojte, mám taký menší problém.
Som vysokoškoláčka a cez prázdniny som sa snažila niekde privyrobiť. Skúšala som to ako čašníčka ale po tom čo som nechala jednu svoju stálu brigádu, som sa skúšala uplatniť v iných...všade ma vzali kdekoľvek som sa spýtala, prvý deň som väčšinou zapôsobila a bolo to ok, ale hneď na to sa mi v každej práci prestalo dariť.
Porobila som hlúpe chyby, poplietla objednávky, stoly, keď som to doma našim hovorila, boli úplne zhrození, že som vyučená ako môžem takéto veci robiť.
Vôbec tomu nerozumiem, skúšala som to vo viacerých reštikách a všade to isté. Po pár dňoch som dala sama s hanbou výpoveď. Prosím Vás, v čom môže byť problém?
Nerozumiem prečo sa mi tak nedarí, na výške som zvládla horšie a náročnejšie skúšky a teraz si neviem poradiť proste s jednoduchými objednávkami stolmi a účtovaním.
Cítim sa hrozne a nerozumiem svojmu zlyhaniu, lebo všade sa snažím, veď kto by robil chyby naschvál?

tasty

ja čašníčku by som tiež nevedela robiť, jednak by som porozlievala všetko a tiež si neviem zapamätať objednávky, a ani nemám k tomu vzťah, nebaví ma to, každý je na niečo iné stvorený, určite si v niečom oveľa lepšia, skús porozmýšlať, alebo poskúšať iné brigády, uvidíš v ktorých sa ti bude lepšie dariť
každý všetko nemôže vedieť, nezúfaj