Chudnutie

Príspevok v téme: Chudnutie
Qwerty27

Zdravím Vás.

Mám 18 rokov...185 centimetrov a 98 kíl.
Chcem sa s Vami poradiť,akú stravu by ste zvolili (odporučili) pri chudnití. Prečítal som už kopec stránok, pozrel mnoho videí ale skoro nikde som nenašiel normálnu stravu na chudnutie. Začínam s domácimi cvikmi ako sú kliky,drepy,brušáka a skracovačky. Začínam tiež behávať. No stále si nemôžem upraviť moje stravovanie. Ak by ste mi vedeli poradiť budem strašne rád. Za každú radu budem vďačný.

Elis85

Ja už som toho vyskúšala ozaj veľa. Nič ako zázračné tabletky ani prístroje nie sú. Pozor na to! Mne sa osvedčil jedine jedálniček na mieru a za seba môžem odporučiť jedine dievčatá na www.chudnemzdravo.sk kde mi vypracovali jedálniček na mieru, spravali mi aj úvodné vyšetrenie. Čo je na tom najlepšie, že je to úplne zadarmo, nič vás to nemusí stáť. Takže skúste, je to ozaj zdarma.

Mojej sestre, ktorá chcela schudnúť ozaj rýchlo sa osvedčila 5-dňová diéta, táto recenzia ju presvedčila to skúsiť www.mymuzi.sk a kilá jej idu dole ozaj rýchlo, tiež ma to láka na úpravu posledných kíl

Janka987

Ahoj, chápem tvoju situáciu, tiež som bola na tom podobne, aj keď som mala iba 80 kg. Môžem ti povedať pár vecí, ktoré som sa naučila na mojej dvojročnej ceste chudnutia, ale vopred ťa varujem, je to beh na dlhé trate, žiaľ... Prípravky na rýchle schudnutie zvyčajne nefungujú, pretože schudnúť sa naozaj nedá za pár dní. Treba sa racionálne a zdravo stravovať (zvýšiť príjem bielkových a komplexných sacharidov a znížiť príjme cukrov). Nesmierne dôležitý je aj pohyb (nie silové cvičenie alebo brušáky - ale dlhodobá záťaž - kardio - ideálne chôdza, byciklovanie, korčuľovanie, prípadne stroje v posilňovni). Čo sa doplnkov stravy týka, treba vyhľadávať také, ktoré podporia využívanie už prijatých živín a tým pádom už nebude nutné opäť jesť a jesť nadmerne. Znižovanie chuti do jedla, schudnutie do týždna a podobné veci sú viac na škodu ako na úžitok. Osobne nepoznám veľa prípravkov na schudnutie, pretože som nikdy žiadnemu neverila. Ku koncu môjho chudnutia (asi posledný polrok) som začala užívať tieto tabletky a bola som spokojná. Pôvodne som od tej značky používala iba prípravky na akné, ktoré ma nikdy nesklamali, tak som sa rozhodla vyskúšať aj tieto tablety na chudnutie spolu s korením, ktoré sa na stránke spomína, a bola som maximálne spokojná :) Škoda len, že som na to neprišla skôr... Pridávam odkaz - -odkaz odstránený- Pekný deň :)