Starší muž, mladá žena

Príspevok v téme: Starší muž, mladá žena
D0LLY

Ahojte,
v poslednej dobe sa stretávam so starším mužom (ja 25, on 49). Poznáme sa už zopár rokov, no nechodievali sme spolu von, no posledné obdobie sa stretávame a ja si uvedomujem, že si perfektne rozumieme. Neviem si pomôcť, ale veľmi ma priťahuje. On je rozvedený a mám pocit, že na ženy už zanevrel. Nehľadám vzťah ani nič vážne, no chcela by som naše kamarátstvo posunúť aj ďalej, do intímnejšej zóny a nechať tomu voľný priebeh. Nie som však zvyknutá baliť mužov a obávam sa, že dievča v mojom veku mu môže pripadať ako dieťa a nie ako sexuálny objekt. Myslíte si, že muž v jeho veku by odolal mladej žene? Všade totiž čítam, že mladšia žena je snom každého staršieho muža, no z neho mám skôr zmieśané dojmy

dandaD

16 rocny vekovy rozdiel by ma asi netrapil. Skor ide o jeho minulost, lebo prepokladam, ze uz nejaky vztah mal a mozu byt aj deti, ktore si sice mozes oblubit, ale raz pride na delenie majetku.
Ludia sme taki, zial.
Takze si to predstav o 25 rokov./inak, dost rychlo to prebehne/. Budete mat spolocne deti, on bude mat aj tak zle svedomie kvoli starsim detom. Starsie deti ta aj tak celkom neprijmu, to nebud naivna, vazne.
Ale mozno rodinu nikdy nemal /?/ a nemal ziadne deti a je to zazrak stvoreny pre teba. Ale moc tomu neverim.

Filip TT

Ked si dobre rozumiete, tak ze hodiny spolu prekecate a teraz to posunies do fazy, ze budete mat spolu pravidelne sex, tak aj ked si budes hovorit, ze toto nie je vazny vztah, on nim bude. To sa nebude dat len tak vypnut, pripadny rozchod vas bude boliet. Oboch - mysli aj na neho.

skorosenior

Jednu vec ti hovorím ako niekto ešte starší ako tvoj potenciálny partner. Časť chlapov síce s mladučkými partnerkami problém nemá ale časť taká ako som ja ktorá vyžaduje aby jeho potenciálna partnerka jednoznačne bola (aj vyzerala) staršia ako jeho dcéra. Takže sa ti môže stať že síce rád s tebou kecá ale fyzicky nič s tebou nebude chcieť. 50-60 roky veku sú milostivejšie k mužom ako ženám, ak nemáš zdravotné problémy chlapi bývajú ešte celkom "aktívni" a naopak by som povedal že tak ideálny vekový rozdiel v tomto období je tak 5-10 rokov starší muž. Vtedy obaja partneri sú tak nejako "rovnako duševne mladí". Ale zas ti poviem že 20 rokov mladšiu by som za žiadnu cenu nechcel, príliš by pripomínala dcéru. S 15timi by som asi problém nemal.
Pokiaľ si s niekým skutočne rozumieš, v tomto veku to nie je problém. Problém to bude až on bude mať 75 a vtedy začnú chátrať všetci a ty ešte nebudeš mať 50 a budeš chcieť žiť. Takisto otec po 50 by som byť nechcel, teraz žiadny problém ale čo o 20-25 rokov?

Mike_Bassett

Vykašli sa na predsudky, aj tak ich zväčša majú ľudia, ktorí závidia. Mám mladšiu manželku, je nám super. Môj kolega má 48, jeho manželka nemá ani 30, sú šťastní, majú krásnu malú dcérku.

nervusvagus

Je pravdou to ze ak si mlada baba zacne s muzom ktory je od nej starsi o viac ako patnast rokov tak je to casto kvoli tomu ze ma dost majetku a penazi a urcite postavenie. Nech si kto chce co hovori je tomu tak. Ma to vela nevyhod lebo neskor s pribudajucim rokom zacne chlap chorlaviet aj ked moze byt chorlavy uz za mlada /cukrovka, epilepsia, a ine choroby/
Ale mam otazku na tych ktori tu obhajuju velke vekove rozdiely medzi partnermi.
A co hovorite na vztah mladsi muz a starsia zena? Nie o pat ci sedem rokov ale o viac ako desat. Aj takyto vztah schvalujete?

liberta25

v tychto pripadoch nezalezi velmi na zrelosti cloveka. takmer vzdy si podvedome alebo vedome hladaju takeho, o koho boli ukrateni, alebo naopak, ku komu az prilis lipli. je to az vzorec na taketo vztahy, ak su ovsem uprimne.

keny

vyspelá 25-ročná vie, že je zodpovedné nájsť si vekovo blízkeho. inak je skôr nevyspelá ona sama.

stratiť najlepšie roky život v podstate s "rodičom" namiesto partnerom a rovesníkmi?

nerozumieš. ona tiež nie je zrelšia než je jej vek. každý tak približne na svoj vek. v podstate teraz by vychovával starý ju v tvojom jazyku.

pozri, ak si si nenašla rovnocenného chlapa, tak ma to mrzí, ale asi im nedávaš šancu a zanevrela si na rovesníkov. starší môže byť akurát tak vychcanejší oproti mladej. dostane ju do postele, že si bude myslieť, že ho dostala ona. alebo ani nebude mať záujem o sexuálny kontakt s "dcérou". nie je pedofil. snáď.

Slobodna

Ved nech dozrieva, ale nie je predsa vychovavatelka.
Kazdy chce byt s tym, s kym mu je dobre a rozumie si s nim.
Nie si najst vekovo rovnakeho, roky cakat a dufat, ze dozreje?
To je co za logika ?

keny

to veru nie. seberovného aj generačne. predsa nemôže očakávať, že mladý bude vyspelý ako starý. na to má celý život, aby dozrel. postupne. však príde aj na psa mráz...