Co robit - nudny manzel?

Príspevok v téme: Co robit - nudny manzel?
nudinkax

Ahojte,chcela by som pocut vase nazory ohladom mojho manzelstva.Obaja mame 25 rokov,jedno planovane dieta,spolu sme 3roky.Moj manzel je super otec,vie varit,je citlivy,mily,zodpovedny,avsak strasne podla mna nudny.Ja som bola vzdy srandistka,rada som sa smiala a zabavala.Avsak teraz niekedy prejde aj cely tyzden a uvedomim si ze som sa vobec nezasmiala a strasne mi to je luto.Snazila som sa s manzelom o tom porozpravat,ze je ako 70rocny dedko a je s nim nuda,on to vsak nejako nechape.Pyta sa ma ze co by malo byt ako vtipne a na com akoze by sa mal v zivote smiat.To ma uplne zarazilo,vsak mozno som ja divna,ale myslim si ,ze zivot predsa kazdy den prinasa mnozstvo vtipnych zazitkov a situacii.To,ze sa nevie bavit nie je kvoli dietatu-ozaj nam rodina pomaha a casto nam varuju-dakedy aj cely vikend,cize kludne mozeme ist von,na party atd... Ked je nejaka party tak je ochotny tam so mnou ist ale ked vidim jeho nudny vyraz tvare tak hned ma aj chut na nejsku zabavu prejde.Mam ho velmi rada,ale nepaci sa mi takyto smutny a nudny zivot.Ma niekto podobnu skusenost alebo radu,ze co robit ked ma takuto povahu?Vopred vdaka

Marcelita56

nudinkax musíš to brať aj s tej lepšej stránky že máš muža vo veku 25 rokov a je skvelý otec... kolko takých je v jeho veku? Strašne malé percento vačšina si hľadá babu len na užívanie si nie rodinu . Neuraz sa ale mne to príde také ako keby si ešte nebola na manželstvo aj dieťa pripravená. Ked rada žúruješ žiješ zabávaš sa ešte si sa nemala tak vážne viazať. Veľa báb vo veku 25 rokov sa hrnie do manželstva podľa toho že to tak je jednoducho zaužívané aj ked nato ešte niesu pripravené. Nato sa musí človek cítiť mať dieťa a manžela to už nieje single život ale záväzok.

baja00712

milá autorka bud rada že ten tvoj manžel je dobrým otcom zodpovedný citlivý a starostlivý. Ani si nevieš predstaviť koľké ubohé ženy ktoré denne trpia alkoholika,gamblera, násilníka či zadlženého idiota by ho brali. Naši ľudia na sk sú skutočne neskutočne hlúpi. Vôbec si nevážia dobrého muža či dobrú ženu tá je automaticky nudná oničom tak treba hľadať dobrodružstvo aby mal človek asi viac adrenalínu v živote a nad čím plakať... uvedomte sa a vážte si čo máte ked človek chce na všetko sa dá popracovať

laura36

takuto povahu urcite neziskal az po svadbe, bol taky ako predtym, nevidela si to? uz ho asi nezmenis, mala si si to predtym dobre zvazit.

0vecka

jezis a co xces s nim riesit?? to akoze ty mu povies ze je nudny a on na druhy den bude chrlit ftipy a bude akcny??? pred svatbou bol iny??? imho teraz je uz trochu neskoro to zacat riesit... ak to nevies vydrzat tak sa musite rozviest... poznam jeden taky par kde to rachlo kvoli tomuto po viac ako 5tich rokoch pritom on sa brutalne prisposoboval

bennn

Kazdy clovek ma inu povahu,a nezmeni sa.Tak je to aj s tvojim manzelom.
Mala som podobny problem.Moj muz netancoval a ja by som bola.No za tie roky som si na to zvykla.Tiez mi vadilo ze je taky malovravny,a teraz mi to uz vyhovuje.
Bohuzial taky bude manzel stale,musis si zvyknut.

soffa

no asi si si to naplanovala cele zle,.ak si planovala dieta tak si si mohla naplanovat lepsi,srandovny zivot;-))ale asi s inym partnerom,mozno niejakym vtipnym ktory by behal z party na party.ak je to to po com tuzis,tak naco si sa viazala,mohla si si este uzivat.ved dieta ste mali naplanovane tak si sa nemusela vydavat.ved ty nieco navrhni,niejaky vylet,alebo nieco,ved nemusi to byt manzel.mozno ty si akcnejsia tak je to na tebe.ved ako si zariadis tak to budes mat.

nudinkax

vdaka za nazory.Zas az tak tragicky to nevnimam a ani to take nie je.Mame spolocne ciele a aj zaluby.Skorej som pisala o tom,ze ja mam asi vacsiu chut sa bavit a zabavat.A o nejakom konci manzelstva je pre mna a myslim ze aj pre mojho manzela bezpredmetne hovorit.Dali sme si slub pred Bohom tak nejako to uz vydrzime a potiahneme spolu:-)V kazdom pripade este sa stale ucime spolu byt,byt chapavejsi a citlivejsi navzajom.Takze aj v tomto ako je humor a zabava sa ucime najst nejaku spolocnu cestu.Celkovo je to dlhy proces.Ale zvladneme to.Tak drzte palce a este raz vdaka za komenty:-)

Mesačný princ

Tiež som mal tento problém...a môžem ti napísať ako ten, ktorého manželka bola práve takáto, že je to veľmi zlé a váš vzťah už prestáva fungovať.

Tak každý človek má rád iný druh zábavy a aj ja som ho mal rád. Lenže manželka to úplne ignorovala a tak sme si ku koncu žili svoje životy každý zvlášť...

Toto je dosť podstatný fakt a ak si ako ľudia nerozumiete či nemáte spoločné ciele tak je to začiatok konca. Myslím to úprimne.

dalsi

To mi pripada na dalsiu zenu, dnes pomerne rozsireny druh typu:

"Nudim sa, bavte ma".

Dost zien ma takyto postoj: su to etericke bytosti a nezaoberaju sa prizemnostami /zato vseliakymi kravinami ano/. Ze chlap musi casto niest na pleciach cele zabezpecenie rodiny /a k tomu treba makat, sustredit sa, pracovat atd/ - to vidia len tak uskokom oka. Ak sa muz postara, zena sa zvacsa potom nudi, lebo nema co robit.

Co robit ? Zamestnat ta poriadne niecim uzitocnym, nebudes mat cas na hluposti.

Druha vec je rozdielne predstavy o zabave. To co sa paci tebe, nemusi tvoj muz ocenit a naopak. Napr. co ked ma predstavu 3x denne oralneho sexu ? :-D Z nudy sa dalej stava aj zabijak vasne a zacne to skripat aj v sexe, lebo aj tam nastupuje nuda.

Jediny problem je v hlave - a to toho, kto sa nudi.