Hepaticida C

RNG

Ti, ktorycy nazyvas sarlatani su normalni lekari, ktory sa pre ucinnost inych metod rozhodli ist s takymi, ktore nie su sice schvalene oficialne , ale lepsie nez schvalene. Tj ucinnejsie a neskodne zaroven.
Ale vyber je samozrejme na tebe, ved je to tvoje telo.

daska daska

V Bulharsku predsa liecia Hepatitidy C probiotikami! Ziadna chemia, len priroda!!! Je o tom klinicka studiapani bulharskej doktorky. Za 6-8 mesiacov sa pecen zbavila vsetkych bakterialnych a aj VIRUSOVYCH zatazi! Stranka daflorn.com ..alebo piste priamo do BG! Prasok Hepanorm a kapsule Hepanorm Forte!

Tento virus Hep C maju iba drogovo zavisly...nakazit sa da aj pouzitymi ihlami po takomto pacientovi u zubara, lekara...

V BG mali aj pacientky, kt. cakali na transplantaciu pecene a po 2 mesiacoch uzivania probiotik, ale vysokych davok! transplantaciu nepotrebovali :-))
Liecil ich pan Prof. Alexandrov. Bol v septembri na Slovensku, prednasal aj nasiom panom doktorom Seminar o bioregeneracnej medicine...
www.ssbrm.sk

RNG

Hep C je este stale slabo liecitelna, hoci lekari uz trubia udajne 90% uspech
www.webmd.com
To je samozrejme ale jemne precenene, kedze 3 rozne antiviralne s hromadou skodlivyy ucinkov nie su idealna zostava na potlacenie tohoto virusu.
Je plno antiviralnych doplnkov, kombinaciou ktorych sa da tento virus tak isto potlacit a to bez postrannych ucinkov antiviralnych liekov. Pomaha pri tom aj protokol dr Berksona, ktory sam o sebe je uspesny pri lieceni Hep C.