Kašlať na to?

Príspevok v téme: Kašlať na to?
aaa111

Zdravím, neviem čo mám robiť som zaľúbený do zadanej „kamarátky“, avšak problém je, že ma neodmietla. Viackrát sme boli von, bozkávali sa, takmer došlo aj k sexu. Aj povedala že sa jej veľmi páčim a že ma má rada ale nevie či ma chce. Svojho priateľa veľakrát kritizuje a vidí na ňom chyby ale nechce ho opustiť a vraj keby nikoho nemá tak je somnou. Vadí mi že niekoho má a strašne žiarlim a už veľa krát som sa chcel na to vykašlať ale ked sa ja neozvem tak sa ozve ona a nedokážem ju ignorovať. Neviem čo mám robiť, a či vôbec dokážem ju navždy opustiť.

MiName

Ahoj.tiez mam synov a im by som povedala takto: strucne a vystizne.predstav si.ze si ten jej priatel.chcel by si babu co sa takto sprava na vztah? Asi.Eee taketo slecny len na tu masaz a nic viiic.Moj nazor

kafe

kľudne si počkaj, ale ja sa vsadím s tebou o 5 juro, že kočka zostane s terajším. Svoju výhru si nenárokujem, ale v prípade, že si vyhral, ozvi sa tu. Fakt ma zaujíma, koľko debilov sa musí popáliť, aby výnimka potvrdila pravidlo. Tak veľa zdaru a pekné čakanie.

kafe

chlapče, tieto drísty, čo tu napísala Nefritová sa podobajú ako vajce vajcu. Nie si jediný, kto dostal takéto "kvalitné masírovanie" a konkrétne si spomínam na jeden príspevok, čo tu už bol dávnejšie a tiež dopadol na hovno - pre chalana čo bol tretí.

www.zdravie.sk

Príklad kvalitného masírovania:

www.zdravie.sk

a niečo podobné, kde ten tretí je zase za debila, aj keď v tejto téme je to baba. ALe veľmi poučné čítanie:

www.zdravie.sk

Lolinka

Napisem ti, ako dopadol jeden moj kamarat ktory takyto "vztah" mal. Zacal si s babou, ktora bola zadana, mala priatela, na ktoreho kydala, ale rozist sa s nim nechcela. Spaval s nou par mesiacov, potom na nu zacal tlacit nech sa rozhodne, ze takto zit nechce. Tak sa rozhodla, tohto kamarata poslala kade lahsie a ostala s prvym. V case ich vztahu on napr. musel znasat, ze ona isla s priatelom na dovolenku k moru a on ostal doma na nu cakat. On s nou samozrejme na dovolenku ist nemohol, lebo on bol ten, ktoreho treba tajit. Toho prveho mala asi len pre peniaze, doprial jej luxusny zivot, aj tu dovolenku jej zaplatil. Nechces dopadnut podobne? Tak si zmen cislo nech neotravuje a vyprdni sa na nu. Keby ta naozaj chcela a mala henten vztah fakt taky zly, tak uz je s nim davno rozidena.

aaa111

Je to z 90% tak ako napísala Nefritova, presne také niečo mi aj hovorila. Je to dosť zamotaná situácia, Ďakujem za rady, no vykašlať sa na ňu, to je to najtažšie, nikdy som sa s ňou nepohádal ani nič, je milá a zlatá a nedokážem byt ku nej hnusný alebo dávať jej ultimatum a pod, nechcem ju stratiť uplne a zabudnúť na ňu. Asi som hlupák ale ešte asi počkám a potom jej poviem nech sa jasne vyjadrí či áno alebo nie.