Prosím ak je tu niaký kardiolog potrebujem radu ...

Príspevok v téme: Prosím ak je tu niaký kardiolog potrebujem radu ...
MarekBranik

Dobrý den raz som tu prispieval už príspevkom o búšení srdca ,zvýšeného tlaku , pichanie v lavej ruke ,tlakmi v hlave atd ..

Prešiel som od neurologa až po infektologiu ,, Tam mi našli Helikobakteriu , mal som zvýšené pečenové testy no proste ale to liečim .. Ide oto že Kardiolog od EKG ktoré malo výkivi na zrychlenom pulze ( Sinusoidova Takychardia ) proste jednoducho búšenie srdca .

Predpísal mi od začiatku vasocardin 100 . najprv 1xrano a polovicku vecer .. Teraz už mesiac užívam Vasocardin len polovičku ráno ,

Chcem sa opytat lebo ja čo mám kardiologa tak dokopy som sa nič nedozvedel akurát že Echo mam dobré , a búšenie srdca ..

Nezvykne si srdce na tie tabletky ? AK mám srdce zdravé a sposobuje to len stres a panická porucha prečo potom mi kázal stále užívat tie tabletky ? Chcel som ho aj vysadit ale vtedy som mal pulz okolo 105 v klude čo sa mi nepáčilo tak pre istotu som si tu tabletku dal.. Od malička športujem . už tretí mesiac ani nepijem alkohol a vždy pridu namna po tabletke stavy ako keby som bol do rána na diskoteke a mam riadnu opicu .. Prosim poradte mi .. Snažim sa vyrovnat s panickou poruchov začal som znova športovat nadváhu nemam bojujem proti tej pliage ale načo mam jest lieky ked v podstate mám že vraj srdce zdravé .. Vopred dakujem za rady ... (Tlak mam už v pohode 120/80 niekedy 130/80 ale trápi ma len ten pulz ked si nedám Vasocardin )

drevo

Zdravím moja už teraz nebohá mamina tiež mala dlhý čas bušenie srdca vtedy si vytlačila šťavu z celého citrona s troškou vody pomáhalo jej to síce brala viac liekov mala aj iné choroby a dožila sa 86 rokov skuste tu šťavu uvidite čí Vám to nepomôže chuťové to bude kyslé ale ak to pomôže treba tu kyslosť vydržať prajem veľa šťastia k liečbe.