vysoke ASLO - co to znamena?

droseraa

cavky..ja mam taky isty problem..mne namerali asi pred rokom aslo skoro 1500..rok som behala po vysetreniach..vsade vsetko o.k..tak som sa na to vykaslala..ale unavena sa citim stale..tiez mi chceli vybrat mandle..jadna doktorka bola proti, druha za..no chaos..radsej vobec nejst k doktorovi a je pokoj..)

rybka17

ja tiez nebyvem casto chora, isty cas som brala nejake antibiotika,ale som si povedala ze sa proste nebudem cely zivot davkovat liekmi...som ich proste vysadila a nemam zatial ziadne zdravotne problemy....
RNG, kde zozeniem tie veci co si pisal? napr olivovy list???

lumi1

Ja mám ASLO 1200 už dva roky. Prvo sa aj snažili s tým niečo spraviť a keďže dlhodobá liečba antibiotikami ani kus nezabrala a všetky ostatné vyšetrenia boli v poriadku tak sme sa zhodli na tom že nie je treba vyberať ani mandle pretože vôbec nebývam chorá (asi tak raz do roka). V tedy mi doktorka dala prečítať jeden článok o ASLE a záleží len na tom akú máš imunitu, niekto je chorý stále a vtedy treba hľadať problém a niekto nikdy a dokáže bez akýchkoľvek problémov s tým žiť (žiadne bolesti kĺbov, únava, bolesti hlavy, malátnosť).

RNG

Borelioza sa casto nevylieci ani infuziami antibiotik.
Je tiea vstupnou branou pre nozstvo inych patogenov, ci uz bakterii, ci uz virusov a plesni.
Napriek podavaniu antibiotik intervenalne, zobral by som nejake dobre probiotika(yogurt nestaci...) pre istotu na crevnu floru, to zvysi obranyschopnost tela a zaroven bral nejake prirodne sirokospektralny antimikrobialny prostriedok. Prirodny pre to, lebo niekedy doliecovat boreliozu trva dlho a vtedy prirodzene
prosrtriedky bez bocnych ucinkov su vyhodnejsie
Z prostriedkov by som radil olivovy list(3x1 gram minimum, 15% oleuropein), mozno aj GSE, graviola alebo strieborna voda by pomohli.
Ak mozete dostat Samento, to bolo najucinnejsie na odmaskovanie niektorych foriem boreliozy, hlavne tych, kde bakteria zhodi svoje bunkove steny, stane sa pre nas obranny system neviditelna, a preziva podobne, ako mykoplazmy.

zlata

bola si aj na reumatologii?brala si atb?niekedy vyssie hodnoty mozu v krvi aj po liecbe zostat.vtedy sa doporucuje kazdy zapal v organizme ak sa vyskytne preliecit atb.