Umelé mliečko amilk bifido - skúsenosť

Príspevok v téme: Umelé mliečko amilk bifido - skúsenosť
gabona1

Ahojte mamičky, rada by som sa s vami podelila o skúsenosť s týmto mliečkom. Som totiž veľmi spokojná, malého veľmi dobre nasýti a navyše mu aj dobre pracuje bruško..., v noci krásne spinká, konečne:-). Papáme ho od ukončenia kojenia, v našom prípade od 6 mesiacov. Aké máte skúsenosti vy? Prípadne aké mliečka pijú vaši drobčekovia? Ako dlho ste dávali umelé mliečko - do roka, alebo dvoch?

gabona1

Ahojte, píšem po dlhšej dobe...Moj malý už bude mať pomaly dva rôčky a stále papá amilk, nechce vôbec kravské mlieko. To som zvedavá, či sa nám ho podarí preučiť. Ale do troch rokov má stále čas..Ja to malý závisláčik na tom mliečku...

vrana80

ahojte, kamaratka si Amilk Bifido velmi pochvalovala, tak som ho vyskusala aj ja a mladsej dcere zachutil, ma uz dva roky ale kravske mlieko jej este nechcem davat a paci sa mi ze Amilk obsahuje probiotika a hlavne vitamin D.

gastanko2016

môj malý bude mať dva roky a vyzerá to, že mliečko Amilk bifido bude piť ešte dlho. Večer sa už na neho teší. Občas mu do neho ešte rozmixujem banán a to sa zalizuje.

gabona1

Ďakujem za odpovede, som rada, že máte tiež dobrú skúsenosť. Ja som stále spokojná. Na amilku sú aj deti mojich kámošiek. Je to naozaj kvalita za dobrú cenu. Veľmi som rada, že sme naň prešli. Môjmu synovi veľmi chutí, radosť pozerať, keď papká.

gastanko2016

ahojte, my sme práve úspešne prešli na Amilk 3. Trošku som sa obávala, ako to bude, ale žiadny problém. Malý papá jedna radosť. Som spokojná ako nám toto mliečko sadlo.

gastanko2016

ahoj, môj malý prešiel viacerými mliečkami a nakoniec mu sadlo Amilk Bifido. Po ňom sa mu pekne upravila stolica a trávenie. Pije ho už tri mesiace a je spokojný.