Problemy s vlasmi

ANGEL-DEMON

tak upravit stravu, vela zeleniny,.. a tych Dr. navstiviť.... a pravidelne sa podstrihavať kazde 3 mes. ked dorasta mesiac, najlepsie v levovi,.. ja len vtedy chodím.. podla lunarneho kalendara..

ANGEL-DEMON

mne vypadali po úraze zo stresu, vyse 20cm mi musela kaderníčka odstrihnúť, vyskušala som revalit, haarklinik...atd... nepomohlo nič,..
upravila som stravu, zacala jest to čo pomaha vlasom: banány, ryby, vajcia, slnečnicové, tekvicové semiačka,...no a tiež na fore napisalo jedno dievča že jej pomohol Zinok 2x denne,.. síce som ho brala stále ale nie ako ona, aj kožná mi tiež povedala ze 30mg je denna davka, tak som teda začala brať 2x denne 1tbl,..
je 15mg, tak mam dennu davku 30.. a vlasy mi zázračne prestali padať, + už 2 mesiace si oplachujem po umyvani hlavu žihlavou..
+ treba ísť na kožné, endokrinologiu, ku gynekologovi na krv či nemaš hormony horhadzane... ja som obehala všetko.. všetko vraj OK... čiže som dospela k zaveru že mali traumu z urazu... vlasy su na take veci haklive, rovnako aj na diety... takže žiadne diety...