smeju sa mi

Príspevok v téme: smeju sa mi
maajkka

Ahojte. Stala sa mi taka vec, ze v priebehu 4 mesiacov som pribrala 15kg a myslim ze je to odvtedy,co beriem tabletky od psychiatra.Najhorsie je pre mna to, ze sa mi doma smeju, hlavne mama a sestra,stale mi vycitaju,ze aka som strasne tucna, dokonca mi zakazuju jest. Snazim sa schudnut, ale ide to velmi pomaly. Ten pristup rodiny ma depta,neviem co mam robit,hoci viem ze kym neschudnem budem musiet znasat ich poznamky.

razítko

Myslim ze vytacat ich tym ze schudne je dost blba rada.Pokial tie lieky budes brat,budes aj nadalej priberat,preto sa snaz dopracovat k takemu stavu aby si ich uz nemusela brat hm? Teda ak je to mozne. No a tie dve si vobec nevsimaj,oni do teba nevidia,je to tvoj zivot,tvoje telo,tvoja postava a ich do toho hovno. Ak ti chcu naozaj pomoct,nemali by ti zakazovat jest ale prekonat dovod pre ktory tie lieky beries.Mozno su obe zbabelejsie ako ty,neboj nic,vsetko zvladnes,hlavne si vaz sama seba taku aka si,dolezite je co nosis v srdiecku a nie na sebe.

rockerka

Tak ich vztoc tym ze schudnes! A ja ti poradim ako schudnes zdravo, trvalo a aj rychlejsie!Dam ti jedalny listok: Ranajky: 1.5 celozrnneho rozka a ku tomu-vyber si- sunka,syr, cottage cheese a vela zeleniny. Alebo 50g musli a 200ml polotutneho mlieka-1200-1400kj Desiata: celozrnny rozok s tym co mas rada a ovocie.Alebo musli tycinka a ovocie. Obed: chude maso-bud kuracie alebo bravcove, alebo ryba- ku tomu si dopasuj prilohu- zemiaky, ryza, cestoviny a vela zeleniny.A vyvar. Olovrant: Ovocie a ovocny jogurt Vecera: Rybaa a zelenina, salat... 2Vecera. zelenina a ovocie. A 30 minut do dna cielene cvic a odporucam jogu. Vela spi a pi a po tyzdni sa odvaz a budes lahsia!!

mackousko

Inak myslim ze miesto toho aby sa ti smialy tak by ti maly radšej troska dopomoct schudnut a to tym ze najprv by mali vyhodit vsetko nezdrave z ladnicky a nahradiť to zdravsimi potravinami. Inak vsetko zalezi na tom ako sa ty citis a ked zle tak skus zmenit zivotospravu, pre to nieco treba urobit a nevyhovarat sa ze to je koli liekom.

milakeksik

aj ja mam v rodine takych, ktori mi sem tam pripomenu, ze som tucna a nech sa spamatam, a to mam pri vyske 162 cm 60 kg, co sa mi nezda, az take brutalne. schudnut chcem, ale nie kvoli nim, ale kvoli sebe. a jedine co pomaha proti nim, je bud byt na nich drza alebo im tiez nieco vytknut a budu ticho...

andrea1234

Neverim, ze to myslia zle. Zvolili iba zly sposob ako ti pomoct. Robis chybu, ked to beries od nich ako podraz. Za slovami treba hladat umysel. Mne tiez otec hovori, ze som tucna - ale viem, ze to nemysli zle, viem, ze hocikedy by dal za mna ruku do ohna, on len nevedel najst ten spravny sposob ako ma dat najavo, ze si mam davat pozor na vahu.

Veronika L.

No je smutne,ze vlastna mama a sestra by ta mali podrzat a oni ta namiesto toho podrazaju. Ja si vsak myslim,ze v prvom rade by si sa mala vyliecit a potom uz ked nebudes brat tie tabletky tak sa ti bude aj lepsie chudnut.Ja mam kamaratku,ktora ochorela a tiez musela brat kadejake lieky a velmi pribrala.Z 55 kg sa dostala na 99kg a jej otec si z nej robil strasnu srandu kde len mohol.Ona chuda sa este viac deptala a zahanala to sladkostami az skoncila na vahe 110 kg.Nakoniec si vsak uvedomila,ze takto to nejde,hlupe reci prestala pocuvat,pripadne na ne reagovala podobne a vtipne.Zamerala sa hlavne na to,aby sa jej zdr. stav upravil a potom uz aj to chudnutie islo lepsie dolu. Teraz ma okolo 68 kg a je stastna,viac sa jej sice nepodari dat dole,ale to preto, pretoze urcite lieky uz musi uzivat natrvalo,ale je stastna. Preto sa aj ty zameraj na to, aby si bola v pohode a vsetko dobre dopadne.

majki

Ahoj majkka. Ja som tiež nabrala 15 kg po pôrode. Mám 28 a vážim 93kg. Na poznámky odpovedám" KÝM TLSTÝ SCHUDNE, CHUDÝ ZDOCHNE !!! A je po zábave. Neber to vážne lebo to s tebou môže skončiť velmi zle. Ja som sa zo svojími kilami zmierila a poviem ti, je to super, netrpím a nosím všetko čo mi pristane. Aj ludia si zvykli, vravia že si ma chudú už ani nevedia predstaviť a že takto mi to sekne. Ak sa xxl žena vie upraviť, primerane jej postave obliecť tak je to kráska. Drž sa a chudni len ak máš zdravotný problem.Pa

2 maajkka

mozno to beries len priliz vazne tie ich poznamky, a pri tom oni to mozno vobec nemyslia tak ako to ty chapes. ber to s nadhladom alebo sa mozes nad tym tiez pousmiat a uvidis, ze ti sa ti to potom nebude zdat take strasne.