Zomrel mi psik, čo mám robiť

Príspevok v téme: Zomrel mi psik, čo mám robiť
Zuzunka888

Dobrý deň,
chcela by som poznat aj Vas nazor na moj problém. Dnes v noci o 1:30 nám náhle umrel malý yorkshire terrier mal 4 roky vázil 2kg, bol to malý psik, náš Bubinko milovaný. Stalo sa to ze psik mal zubný kamen a objednali sme psika na cistenie a pritom uz aj na čipovanie.Objednaný bol na 17:00 psik bol nalačno poctivo sme to dodržali nepapal. Psíka sme priniesli ale musel cakat na cistenie zubkov v klietke pretože dalsi psík rodil.Nás poslali domov s tým ze nam zavolaju o hodinu kedy si psika mozme vyzdvihnut.Cistenie zubkov aj cipovanie prebehlo avsak ked sme po psika prisli lekarka ho nevedela z narkozy prebrat dala mu 3 injekcie na prebratie posledna zaberala 10minut.Psík sa prebral bol malátny triasol sa tvrdila ze je to normalny stav a vraj bude este dostavat celu noc.Mali sme ho prikrit jest mu uz nedat az na druhy den vsetko sme dodrzali.No v noci sa to nahle skomplikovalo psik vracal ale vstal vyvracal len akusi penu a znova si lahol spat, v noci som sa zobudila nato ze kope nohami lezal ale nohami kopal akoby utekal a bol cely v krci mal sklenený pohlad uz vobec nereagoval na nas.Ihned som volala lekarke ta povedala ze mame okamzite prist sadli sme do auta okamzite a leteli sme no nášmu Bubikovi z konecnika vysla uz akoby zrazajuca sa krv a len chrcal kym som vystupila z auta psik mi vydychol poslednykrat a zastavilo sa mu srdiecko, zomrel mi na rukach. Lekarky dve ho este ozivovali masirovali srdiecko dýchli aj adrenalin mu pichli do srdiecka ale reakcia uz nenastala potvrdili smrt. Dnes sme boli za majitelom kliniky v zamkoch on zacudovane pozrel po nas ze o ziadnom zakroku a uz vobec o smrti yorshira nevedel, volal dotycnej ci je to pravda ta priznala ze ona uspala psa a cistila zuby aj cipovala a on jej vyčital preco konala bezneho a preco neni zapisane co psikovi robila a nevedel o tom ani o smrti psika, vraj jej vyvodi dosledky z toho zajtra sa mame opat stretnut aby sa vyvodili dosledky a ziadame tiez odskodne sice psika nam uz nikto nevrati ale mozno zachranime inych prednou sam majitel potvrdil ze konala nespravne.Ona sa vsak obhajuje tym ze psikovi sme urcite dali jest preto vracal a ze zvratky vdychol do pluc a tym nastala smrt. No mame podozrenie ze ho predavkovala a tym mu sposobila smrt. Ten náhli stav sa stal akoby zo sekundy na sekundu,velmi by som chcela pocut vas nazor na túto sytuaciu neviem sa spamatat zo straty milovaného psíka.Ešte poobede vonku šantil z druhymi psami a v noci mi umrel na rukach.

Darmord

Ahoj,
Vieš čo skús sa spýtať tu:
-odkaz odstránený-
Mne tam pomohli z každým problémom zo psíkom.
SOM VEĽMI SPOKOJNÝ ani môj veterinár mi tak nepomohol.
ODPORÚČAM
-odkaz odstránený-

jakub789

zuzunka ja si tiez myslim z je to chyba veterinarky aj ked naschval to isto neurobila.
psika mi je luto, muselo to byt strasne pre vas ale ty si nic nevycitaj urobila si vsetko pre jeho zachranu a nemohli ste vediet ako sa to skonci s obycajnym cistenim zubov.
Psik mohol mat vrodenu vadu srdiecka alebo nieco ine o com ste nemohli vediet..
A mysli na to ze bol pri vas stastny a prezil s vami prenadherny aj ked kratucky zivot plny lasky a radosti.
Hlavicku hore a ineho psika si hned teraz nekupuj, stale by bol iba " nahrada" psika si zaobstaraj az ked budes citit sama ze to tak chces a ked ta to chyti za srdce

huddi

Ahojte, mám 3ročného syna, ktorý je veľmi viazaný na nášho psíka..bohužial psík dnes v noci umrel...neviem ako to mám malému oznámiť, nechcem ho vidieť nešťastného. Prosím poraďte..budem vďačná

Deria

Je mi luto, ze si musela svojho psika stratit a este k tomu mozno chybou veterinarky. To je strasne. Meno by som vsak nezverejnovala, pokial nemas istotu, ze to zavinila ona. U nas sa tiez stal pripad v podstate pri beznom zakroku, 3 rocna fenka sa neprebrala po narkoze, ked ju sterilizovali. Biela Kobra ti radi dobre, daj fenku hned na pitvu, aby ste vedeli, co jej zapricinilo smrt a podla toho budete moct postupovat v obvineni veterinarky, inac nemate ziadny dokaz v rukach.

pes haf haf

Pes nemá dušu takže on nie je v psíčkovom nebíčku. No také neexistuje.... Proste už nevie o sebe....

Fonfo

Chyba veterinara, podla mojeho usudku by take male plemeno nemal vubec dostavat 3injekcie na prebratie, ja ked som bol so psom tiez mam male plemeno na cisteni zubov tak dostal 1injekciu na prebratie veterinar povedal ze 2 uz su risk, pes sa mi po navrate domov cca 40min prebral, fakt tomu sa malo nechat cas aby sa on prebral nebolo ho treba vubec hurit v tom aby sa zobudil, je mi luto tvojho psa nech odpociva v pokoji a snad mu je lepsi.