Ironický chlapec

Príspevok v téme: Ironický chlapec
zelenalampa

Ahojte, môj spolužiak začal byť poslednú dobu voči mne ironický. Raz si zo mňa vystrelil povedal niečo zo žartu, ale mne to v tej chvíli nedošlo som to vzala vážne a potom sa začal zo mňa smiať že som prípad a že som ale riadne mimo a proste tak posmešne. Aj teraz ked prídem do školy hocikedy ma zmätie že v tej miestnosti ale nemáme hodinu neviem už ako zareagovať, ale uráža ma to a dotkla sa ma aj veta že "som riadne mimo" Je normálne že ma to urazilo alebo som len precitlivená?

zelenalampa

či sa mu páčim? :D to bol určite vtip toto určite nie...A on mne už vonkocom sympatický nie je takže blééé od neho preč...len ťažko je mi ho ignorovať leo je spolužiak :( Ale asi budem tvrdšia a poviem mu aj ked možno mi vynadá ešte viac...ale aspoŇ si to poviem..

pomocnica

Takých je kopu. A nemusí byť na 100% do teba, ale môže, ale ak nie, tak nieže sa strápniš a začneš s ním flirtovať a on si z teba bude uťahovať stále. Niektorí ľudia proste takí sú, čo už. A áno, keď ti nahrá, tak smečuj. Proste sa nenechaj, normálne, povie ti, že si mimo úplne, tak mu povedz, že neviem kto je tu mimo. Alebo proste, to príde na jazyk, keď to treba, teda aspoň mne. :D mne už ani nezačnú kecať takéto debiliny, lebo ich vždy dám dole. :D sranda.... najlepšie je to, že tí čo to hovoria, majú väčšinou ego veľké ako Kilimandžáro, ale keď ho odpálim, tak len kuká. :D väčšina ľudí sa utiahne a potom doma fňukajú, ale ty choď proti prúdu, ukáž mu, že z teba si srandy robiť nebude. ;)
Veľa šťastia. :)

I.

Musíš sa naučiť mu to vracať, síce nie tak tvrdo ako on tebe, ale predsa len, aspoň trochu.
Keď tak nespravíš, tak sa mu budeš javiť ako neokrôchaná a hoci by ťa teoreticky aj chcel, tak ťa chcieť nebude.