Regresné terapie do min.životov

Marosko-n

Vôbec nesrandujem, zariadenia sú v prevádzke už 10 rokov a liečime nimi aj depresie, fekvenčná magnetoplazma s frekvenciou 80 Mhz - TGHz zdokonalená Riffeho metóda, magnetoterapia mozgová frekvečnomagetickoplazmová terapia - TGHz, Svetelná terapia, omladzovanie našich buniek, liečenie rakoviny- bunkovým svetlom a využivame prírodu na liečenie chorôb.Využívame frekvenčne zvukovomagnetickú terapiu na liečenie orgánov. Využivame zdrave UV a infralúče. To všetko je v prevádzke a za tú dobu nejaké skúsenosti sme ziskali. Na objavoch a zariadeniach pracovali lekár aj inžinier. Takže viem o čom hovorím.Používame to opatrne aby sme pomohli a nikomu neublížili.

Ornapoda

Marosko-n asi sranduješ ja mam zasa doma perpetu mobile........
Ypsik dakujem za záujem ale prečìtala som desiatky kníh za 20 rokov čo sa zaujìmam o ezoteriku.Mohla by som prednášať o reinkarnácii o akaši,karma čiže nieje to zvedavosť .

Marosko-n

Viem ako sa tam dostať, ale nedoporučujem to ! Mám také zariadenie, ktorým sa mozog dostáva do iných svetov a času. Po skončeni pôsobenia už to není starý človek ale niekto iný a preto s tým opatrne, môžete straťiť identitu alebo s hrôzou prežiť zvyšok života. Preto to nerobíme. Nevieme ako zareaguje ten ktorý a iný mozog. Preto pozor na čiernu a bielu magiu. Všetci zle skončili.Keď pôsobia tie sily človek neovláda dej ktorý sa mu premieta v mozgu.

Ipsik

Skús to opísať, možno ide o nejaký symbol a nemusí mať nič spoločné s minulými životmi. Mám na to dobrú knihu. Rád sa na to kuknem. Ak je to súkromné, tak potom nič.

poli587

Chceš to vedieť zo zvedavosti alebo riešiť tým nejaký problém? Málokedy treba zachádzať až do minulých životov, ale môžeš skúsiť napr. Evu Rozsypalovú je celkom známa rozprávala o tom aj v tv.