strasidelna vagina

Chester

Je to normalna vec pre Boha.Tiez ked mam s priatelkou sex,a dam ho z nej von,tak ten vzduch,co som tam vlastne napumpoval,ide von a vydava to zvuky ako prd.Je to normalka.

venuša

To by naozaj nemal byť pre teba žiadny problém, hlavne keď už rozmýšlate o deťoch! Každá žena to má, je to normálne! Veď to je len vzduch! My sa na tom s priatelom ponavíme, ale už vobec ma neposiela k lekárovi!

lenah

To bude problem z tvojej stran-mas ho asi mensi..Pri milovani sa jej tam dostava vela vzduchu a potom to vychadza...Ale pokial ju dokazes uspokojit tak je to v poriadku.A neviem preco ti hento vadi? spravte si s toho srandu-Laska zase ti uslo:-)

sofija

A nema tvoja priatelka 13,14 rokov a "ta cast do ktorej jej to strkas" ja chce len vystrasit ze pojdes do basy ?:D:D:D

bla

nooo sak hocijaka baba toto ma..niektora viacej niektora menej..kazda vydava iny zvuk..niketora prijemnejsi..niektora menejs prijemny a niektora dokonca az neprijemny..no tak ale na to ti ziadne liekky nedaju.....ak ma tvoja holka vaginu velku....tak je aj viac pravdepodobne ze sa tam dostava viac vzduchu..a tiez ze to potom zneje hrozostrasne.....ale s tym gynekolog nic nespravi...skusali ste zmenit polohu?

dilinkoo

nic vzlom.. sorry kamo, je mi luto ze mateproblemy,ale tiez z toho nemozem.. grgajuca strasidelna vagina, skapal som, to uverejni na nete, zarobis looove :D