Niesom ziadna buzna

Príspevok v téme: Niesom ziadna buzna
niesomGAY

V piatok sa mi stala taka vec. A to ze priatelka ma v byte prekvapisa o 3hodky skor a stalo sa to. Prisla prave vtedy, ked bolo pustene pecko a kamos ma fajcil. Fajcidva mi od zakladky a nielen tento jeden..ale to je na dlhsie. Ako jej mam vysvetlit ze nie som buzerant ani gay. Som heterosexual len mam tajnu zalubu, nepodvadzam ju.

pre kiddo

A komu to nahlasujete? Tym, ktori vymyslaju umelo temy, aby zvysili navstevnost a klikacky kvoli reklamam a zarobku? Co ste fakt blbi? :)) vsak to robia vsetci, co si myslis, ze internet je charita?

kiddo

Nahlasila som tuto temu. Nahlasila som aj prispevok jej autora, v ktorom hovori, ze si tuto temu vymyslel. A co sa stalo? Admin zmazal prispevok autora, v ktorom sa priznava k vymyslenej teme, ale temu nechal.

MAJTE SA TU PEKNE, ODMIETAM SA DALEJ ZUCASTNOVAT TEJTO KARIKATURY DISKUSNEHO FORA O ZDRAVI.

6skvela

Lenže sem stále nejakí debilkovia dávajú trápne vymyslené témy. To by zamestnalo aj desiatich adminov. Treba témy nahlasovať.

kiddo

Ja som tuto zumpu nahlasila este skor ako mu ludia zacali na to pisat rady. Tiez ocakavam reakciu. Toto forum upada neskutocnym sposobom. Myslim, ze je cas a priestor na nove forum niekde na inej stranke.

Jatt

Pokiaľ táto a minimálne ďalšie dve diskusné témy od, zrejme, rovnakej osoby vystupujúcej pod viacerými prezývkami nebudú v horizonte 24 hodín odstránené, začnem reálne uvažovať o tom, že tento portál je ochudobnený o administrátorov diskusného fóra.

Lina_22

Tak potom asi nie si heterosexuál, ak toto máš ako "tajnú záľubu". NORMÁLNY A KLASICKÝ heterosexuál by na sexuálne maniére s rovnakým pohlavím ani len nepomyslel. Ak máš priateľku a vzrušujú ťa chlapi, tak si s najväčšou pravdepodobnosťou bisexuál. Tak sa tomu nebráň a nesnaž sa sám sebe a ani svojmu okoliu nahovoriť klamstvá. Pravda ťa dobehne, len aby si nebol prekvapený. Môžeš tým prísť o priateľov a nielen o blízkych.