Veľký výber ojazdených áut?

denisovanko

Kia ceed 2014 rocnik z Darexu, kupovana 2017, vsetko doteraz v poriadku (male opravy ako brzdy olej a pod. neratam).

lucypug

Na darex citam na nete v porovnani s AAA bazarom dost dobre referencie, ALE - co ak tam ide napr. sama zena ako ja? Ked sa v autach nevyznam? Mozem sa rovnako citit pri kupe bezpecne? Dakujem za pomoc a rady.

pincakovazuzazna

Odbodna skusenost, auto mame z darexu, ide ako hodinky, resp. manzel ako technik nikdy nenadaval :D Takze to beriem ako najvacsiu zaruku.

slspslsp

lordsmn suhlasim, tiez si to vsimam, keby sa radsej sustredili na zlepsenie sluzieb a ferovost namiesto tych o*ebov.. a co sa tyka Darexu, osobnu skuesenost nemam, no reakcie ludi sa v porovnani s AAA lisia diametralne, takze tam by som sa nebal

lordsmn

Majkrakova tych tem nie je 5 ale milion, AAAcka maju an to studakov a ak v nejakej napisu niekot pravdu ako napr. tu, ze je Darex rozhodne lepsi a verejna miena je aj bez studakov, ktori vypisuju 10x lepsia, AAA pochopi, ze tu im to nevyslo a zalozia novu :D to si vsimaj :D

Bmwboy

ROvnako som za darex, riesili sme u nich aj zaruku (mame tri firmene auta od nich), vysli nam v ustrety a vyriesili problem, co sme priznam sa dopredu necakali. Takze 100% oni.

Majkrakova

Vôbec nerozumiem, na čo tu máte pozakladaných až 5 tém ohľadom kúpy auta, nestačí jedna a zmysluplné názory ? ? ?