Je do mňa? Ja do neho áno

Fidorka

No paci sa mi taky jeden chalan...nooo je to aj moj byvali..ked sme to ukoncili tak mal moju najlepsiu kamaratku...len s nou boli neustale problemy a pocas toho ako s nou bol lubil stale mna...ked sa rozisli tsk chcel byt zase so mnou len zacal chodit s babou ktora pred tym chodila s kamoson mojej kamosky a teraz s tymto...tak ze ju neznasame...no ich vztach trval len chvilu...po ich rozchode som nabrala uz odvahu a pocedala som mu pravdu ze ho lubim a on na to ze dobre...a ja neviem ci sa mu pacim aj ja...aj vsetci to hovoria aj fakty na to sedia....aj sa v kuse na mna pozera...ked idem okolo tak sa snazi uputat moju pozornost...a ked idem okolo tak si prehrabne vlasy aj ked vie ze to na nom zboznujem...ako to mam zistit?

pomocnica

Keď sa usmieva a je milý neznamená to, že ťa oddane miluje...Všímaj si detaily, či sa snaží nadviazať rozhovor ON, snaží sa ťa niekam dostať(na kávu...)...Keď je iba slušný=milý, tak to znamená, že mu môžeš byť iba sypmaticka(alebo je iba slušný a rad sa usmieva) toť vse...Posnaž sa povsimat si veci, zblizit sa s ním aspoň na priatelskej úrovni, ak bude súhlasiť a mať záujem spoznajte sa. (To zistíš podľa správania nepýtaj sa, že či ťa chce spoznať...) Zistí čo má rád(nenápadne...) a čo nie, či má niekoho, ...Keď by vám to sadlo tak možno z toho niečo bude, ale získaj si ho povahou, keď ho už tak ľúbiš...A nepoužívaj pred ním slovné spojenie(ani keby ste sa dostali až tam):,,som do teba, ale neviem či aj ty do mňa...Si Domna?"
Dobré myslená rada.❤
Aaa kebyže má rád palacinky, nauč sa ich dokonale robiť, popytaj sa s čím ich má najradšej, urob ich a len tak ho pozvi či si nechce pochutnat a ohodnotiť tvoj výtvor....Máš milión možnosti.❤
RomcaPomocnica-Dakujem, aj ty tu krásne rádis rôznym ľuďom a máš snahu im pomôcť.❤ Väčšiu snahu ako väčšina ostatných.

RomcaPomocnica

pomocnica ty si tu asi najnormálnejšia každému vieš pomôcť a si milá žiadne vulgarizmy
Cením si to

pomocnica

Vážne na vysokej a hovoríš-,,som doňho´´?
OKAAAAYYY....keď si to písala ty a nie niekto s tvojím nickom...
No ako sa ku tebe správa?

pomocnica

Ja som dostatočne normálna.
Koľko má rokov on a koľko ty? Podľa toho, že si dala ,,do mňa´´ tak nad 20 to nebude. Ako sa správa ku tebe? Milý môže byť, aj keď nič necíti k tebe, iba sympatie.

Nazor

Myslím si že na zdravie.sk chodia už len chorí ľudia, tým chcem povedať že zakladateľka témy tu nedostane normálnu odpoveď preto Vám radím choďte za psychológom.