Môj nápadník je krajší ako ja

Príspevok v téme: Môj nápadník je krajší ako ja
janeme

Pozval ma na rande. Spoznali sme sa len dnes, hoci v škole sme na seba narážali na chodbe (on 22, ja 21). Rozprávali sme sa len o škole, učiteloch, brigáde.

Nie som škaredá, ale ani krásna, skôr tak priemerne vyzerajúca. Navyše ma dnes videl iba s copom s kruhmi pod očami. To, čo na mne akurát "svieti" ako výnimočné (možno) sú prirodzene plné pery. Som štíhla strednej postavy, dlhé neposlušné vlasy. Neobliekam sa často/príliš sexy, len tak obyčajne. Nevyzerám tip-top, ani nemám v šatníku kúsky z najnovšej módy.

Ked však pozriem na neho, poviem si, že k nemu sa hodí skôr také dievča. Môže si také dovoliť. Je veľmi pekný, tmavé vlasy, hnedé oči, vysoký. Ja sa cítim pri ňom celkom menejcenne. Netuším, čo na mne môže taký ako on vidieť. Ale je to asi prvý krásny chalan, čo nie je namyslený, práve naopak, veľmi skromný. Navyše je aj talentovaný (spevák).

Nie je to o tom, pýtať sa vás, či ísť s ním na to rande alebo nie. Len, že čo si o tom myslíte, ak je muž atraktívnejší ako žena, a že čo by ste robili ak by ste boli v podobnej situácii.

Ďakujem.

lienka_1

mozno to iba ty tak beries a on ma mozno ten isty problem...to neries...ked ta pozval von tak sa mu asi pacis predsa :) aj s vlasmi v cope a s kruhmi pod ocami :)

zahon

Porovnavat sa krasou s niekym opacneho pohlaviami pride trochu cudne. Da sa porovnat krava s bykom, alebo kon s kobylou?
Autorka asi vela rozumu nepobrala a ma ocividne nejaky komplex voci muzom.

sos

Mesačný princ - dobréééééé
skôr by som si ale to postupné vystupovanie akože tých žien vysvetlil tak že boli zvedavé čo bude o poschodie vyššie ;-)

Janulo

S priateľkou som už 5,5 roka. Samozrejme, začiatky sú vždy najkrajšie, ale keď sa majú dvaja úprimne radi, tak to môže trvať večne. Stále sa na ňu rovnako tesim, ako na začiatku a možno aj viac. Ale chcel som v podstate len povedať, že výzor nie je všetko. Treba hľadát človeka s ktorým si budete rozumieť celý život. Pred ňou som chodil krátko aj s jednou veľmi peknou dievčinou. Vyzerala fakt ako modelka, ale čo z toho, keď sme si vôbec nerozumeli, nemali spoločne názory a ciele. A preto som to s ňou ukončil a dokonca som ani s ňou nespal, aj keď ochota z jej strany bola. Ale čo z toho, keď ma to ku nej neťahalo.

pavel y

Ja sa zas smejem na tom, ako hlboko klesli VŠ, keď prijímajú aj tak primitívne osoby, ako autorka témy. Takých študentiek vyseriem za mesiac do hajzľa raz toľko.

A nikomu nerozkazuj, kto má kde prispievať, na to si veľmi malá Pani...

poucena001

matyo keby nemam urcite skusenosti a nepoznam muzov tak ti ten prispevok aj zozeriem ale........... prave pre tie krasky nechavate tie co vam doma spravia to zazemie kde by ste sa mali radi vracat... takze tak :)

janeme

Simiona, Janulo, Ernest - týmto 3 dakujem za odpovede/skúsenosť.

Ostatní si tu len riešili svoje mindráky alebo písali úplne od témy.

Smejem sa tu najmä na odpovediach chlapov - áno, sú aj pekní muži, tiež je ich ako šafránu a verím, že ani jeden z vás z fóra medzi nich zdaleka nepatrí. Svoju zatrpknutosť voči ženám si liečte inde. A nie, pekná neznamená vždy hlúpa, ako to tu jeden pacient písal. Práve naopak, poznám plno pekných a zároveň múdrych žien. Lenže závisť je sviňa, rovnako ako predsudky, však?

Poprosím vás, fóroví zakomplexovanci typu pavel, aby ste sa realizovali pri iných témach.

Človek si tu príde po radu a zbehne sa tu svorka idiotov.

Ďakujem.

pavel y

Janulo, a s priateľkou si aspoň tých 5 rokov ? Pretože je otázne, či by pred tými 5 rokmi s tebou bola aj terajšia priateľka.

Najsmutnejsia2

Janulo normalne si ma rozplakal :( tiez mam chalana a nikdy toto o mne nepovedal este som sa aj dozvedela ako inej babe o mne pisal ze mu vadim a tak :( citim sa hrozne