Ako sa mam nebať chalanov

Príspevok v téme: Ako sa mam nebať chalanov
Tinka5

Ahojte mam jeden veľky problem ktorý potrebujem viriešiť.Mam hrozný strach z chalanov.Bojim sa že mi niečo urobia.Od vtedy mam strach čo ma jeden chalan stale ohovara.Ked idem von stale na mna kriči a ked ide za mnou rýchlo uťečiem.Neviem čo je so mnou .Musiťe mi pomocť iba vy mi možeťe pomocť.Budem rada ako sa mam toho strachu zbaviť.Dakujem

chlapp

Myslim ze najviac v tvojej situacii pomoze nacvicit si par podobnych "ohovaraciek", postavit sa mu zoci voci a sfukni ho par vetami pod ciernu zem. V tvojom veku asi poznas "rapperov", tak si vypocuj nieco ako Rytmus - Bengoro - 12 - Ivan T. z Prešova feat Druhá Strana, Ego. Nadviaz na jeho nedostatok a rozpitvi ho. Neni to sice prijemne pre slusacku ako si asi ty, ale ked to spravis, uz ti da pokoj, a tebe narastie sebavedomie. Kym budes pred problemom utekat, jeho to bude bavit. Nevsimat si to je podla mna ovela tazsie, lebo dufat ze ho nestretnes, alebo takych co sa to od neho naucili... Je to proste tak.

lilinka

Nauc sa mat ich na haku, to je jedina dobra rada. A pockaj kym dospies a zacnes mat iny pohlad na veci okolo a dospeje hlavne aj tvoje okolie a vsetci ti chalani. Ved su to vsetci len ludia ako ty, takze klud a ziadne stresy.