PROSIM VAS? KOLKO STOJI TEHOTENSKY TEST?? JE TI SUUURNE

xsinty

eklfnernlg: hm, akýsi si moc mudry?! ale to nepovieš, že vy chalani ste tiež sprostí, ked leziete s babou do postele bez ochrany...lebo vy ste nedotknutelní čo? som zvedavá ako by si sa ty zachoval keby sa to tebe stalo...ale ako sa hovorí:veľa rečí ale skutek utek...

eleanor

to je ohromne-ty co pise o tych sliepkach,ake su sproste-a co vy,uzasni chalani-vladcovia sveta?haaa?keby nebolo vas,tak asi tie mlade zaby by neboli tehotne!!!vy mate mat vacsiu zodpovednost,nemate nas zvadzat na hriech v takom mladom veku.uzivat si chcete,ale niest zodpovednost musi len dievca?si moc mudry!

eklfnerngl

Naco sexujete bez ochrany ?to ste tak blbe alebo ja nechapem naozaj..tak vam treba bodaj by ste boli tehotne vsetky co sukatelen tak vasa chyba....nemate riskovat sliepky....!potom si mozte trieskat hlavu o stenu a to vam nepomoze uz ..ostanete s deckom same a nebude vas xcet ziadny normalny chlap lebo kazdy xce vlastne decko.....neskutocne sproste mlade zeny mame......!ach jaj ten narod slovensky katastrofa..

Majka051

Prosim vas pekne nevie mi niekto poradit...robila som si test Modra sprava ..a nwm teraz ma byt v strede taka hruba ciara a okolo nej tie dve alebo nema tam byt ziadna sprava?????

veronika

mam strach ze som tehotna menzes mi meska uz 8 dni ako mam zistit ze som tehotna alebo nie bez testu bojim sa !!!!

xixix

ja som nasla aj za 30Sk ... proste zober 200-korunacku a test si kupis urcite ;) vela stastia a dufam ze tam bude tolko pasikov kolko chces aby tam bolo :P

Najčítanejšie články