pre RNG

Príspevok v téme: pre RNG
denny

Prosím o radu,môj 75 ročný starý otec,sa začal sťažovať, že ho páli jazyk, má nepríjemnú horkú chuť v ústach,za niekoľko mesiacov schudol 10 kíl.Doteraz nebral žiadne lieky a bol v podstate zdravý.Lekári mu veľmi nepomohli, dokonca pred mesiacom absolvoval operáciu žlčníka, ale stav sa mu vôbec nezlepšil.Neviem, čo by sme mu mali zohnať, aby sa necítil tak zle.Stále tvrdí, že sa mu hrozne lepia pery, sú mastné a to pálenie na jazyku sa už nedá vydržať.Lekár do karty napísal-reflux, ale nič k tomu neporadil....vďaka. Viem akurát, že keď mal 50 rokov, praskol mu vred na žalúdku, tak odvtedy nefajčil, ale má rád červené víno...samozrejme s mierou.

denny

prosím poraď mi ako si to mám objednať, v šope som to našla pod číslom 1540, lenže ceny sú v dolároch a keď si mám kliknúť na krajinu...Slovensko tam ani nie je...inak to budem musieť ísť kúpiť do Ba.

RNG

Viacej probiotik je dobrych, ja osobne poznam napr. Potent Acidophilus with pectin(6 kultur vcitane L. bulgaricus),najdes v doplnkovych obchodoch
S Betainom HCl je to zatial poslabsie na Slovensku, v Anglicku a USA je ho dostat, prinajhorsom ho mozem poslat odtialto(USA). Nie je to nic velmi drahe, postovne je ovela viac.
Pokusam sa to dostat do mojich obchodov na schvalenie.
Daj mi tvoj E-mail

denny

Takže mu objednám z internetového šopu probiotiká a ten Betain HCI kde zoženiem? Ktoré probiotkum bude dostatočne "silné", teda účinné? strašná vďaka, že si tu...

RNG

Zacni s probiotikami. Dobra zmes vyrobi pre telo hromadu obrannych latok.
Iste bral antibiotika(standardne pri operaciach a iste za nimi nezobral probiotika. Takze ma pravdepodobne v tele plno skodlivych kultur(plesne a kvasinky)
Reflux je z nedostatku, opakujem z nedostatku zaludocnych kyselin a enzymov(kvasenie v zaludku a peny sa ozu vytvarat len ked je hladina kyselin nizka, starsim ludom vekom nepribudaju kyseliny, ziadny starsi organ odrazu nezacne pracovat silnejsie, nez predtym!)
Takze trebaetain HCl alebo Pepsin HCl re zlepsenie travenia.
Lieky na "reflux" zabranuju vytvaraniu kyselin a enzymatickej cinnosti, tj sposobia podvyzivenie-nestravis=podvyziva.To vedie k "scvrkavaniu sa", trpi cele telo, osteoporoza, nedostatky obranyschopnosti atd. Proste katastrofa.
Travenie neslobodno dlhodobo napadat, tak isto ako prirodzenu imunitu!