pomozte AKO SPRAVNE CHUDNUT

Príspevok v téme: pomozte AKO SPRAVNE CHUDNUT
smejkaaaaa

ahojte, takze konecne som sa odhodlala ze so sebou nieco urobim a zhodim nadbytocne kilecka mam 170cm a priblizne 66 kilov a chcela by som dat dole takych 8.hlavne chcem schudnut tak aby neprisiel jojo efekt,a aby to bolo zdrave.keby slo dolu kilo tyzdenne bolo by to super, prosim vas aby ste mi uviedli priklad ako sa stravovat, co papat a kolko a co cvicit, moc dakujem

monikaaa

tak ale su rozny ludia nekto schudne lahko niekto nie.a jest do stvrtej,to nieje nic zle,pokial cez den sa je normlane-ranajky,desiata,obed prip olovrant.mne osobne nevadi uz potom nejest. a samozrejme ze nie sa tak stravovat dlhodobo.ako som pisala ze teraz jem normnalne aj neskoro v noci a kila sa nevracaju.kdezto pri tej zdravej strave sa s chudne samozrejme no zena to nevydrzi dlho,vsak sa nebude takto stravovat do konca zivota a nakoniec aj tak priberie naspat ked nabehne na stary sposob vyzivy.vecer nejest je skor vhodne pre zeny ktore nevedia vydrzat jest zdravo a vacsinou sa aj tak prejedia tim co si odopieraju.pretoze to mozu jest do vecera..a ja mam vlastnu skusenost i s jedenim ako hovoris barbinka -pravidelne a vyberane.ale ked som sa tak stravovala stale akoby mi nieco chybalo,ved aj tie kaloricke nezdrave jedla niesu az take nezdrave a nas organizmus ich tiez potrebuje.a pri tomto stravovani ma stale lakalo najest sa sladkosti uplne sa prejest toho co som vysadila.kazdeho laka to co si odopiera.a po tej 16tej sa zas mozu pit mineralky caje aj zeleninu,ale to sa nepovazuje za plnodnotnu stravu-jedlo,takze preto to neskodi.no ale to je tiez individualne kazdy je iny.nemusi to sediet na kazdeho.
a eva84 vyhladat pomoc lekara je naozaj rozumne ked chce dakto schudnut a je to i efektivnejsie,no by som odporucala podla mojho nazoru pri ozaj nadvahe a ked chce niekto zhodit viac kil,lebo to je potrebne sledovat.teraz totiz chudnu aj zeny co niesu vobec tlste ale chcu dat dole par kil....tie skorej by mali iba upravit stravu.

barbinka

samozrejme pečivo nejem, iba niekedy celozrnné.
a evka za tri mesiace je to veľmi veľa. to si niekedy dávno chudla? lebo keď iba teraz niekedy, tak si dávaj, aby sa to nevrátilo. ideálne je chudnúť 2kg za mesiac.

barbinka

tak ja žiadne záchvaty nemám. a myslím, že určite je lepšie jesť pravideľne ako od štvrtej vôbec nejesť. a nejde o kalorické a nekalorické jedlá. stačí sa len troška vyznať do zdravej výživy a vieš čo kedy môžeš. a to teda ovocie len do dvanástej, sladké tiež a na večer bielkoviny. ostatné ako chceš. apiť veľa vody.

eva84

Ahojte, som tu nová...ja som schudla pod dohľadom lekárky- obezitologičky za tri mesiace 20kg. Chodila a chodím k nej na pravidelné kontroly, všetko s ňou konzultujem. Ja si myslím, že každý kto chce schudnúť by sa mal o to aspoň pokúsiť. Na začiatku mi dala lieky, ktoré ona určila, teda som si ich nekúpila len tak na nete...podľa mňa je to dosť nebezpečné!!! Dostala som diétu, mohla som jesť trikrát denne, naposledy o 17-tej. Vylúčiť som musela akurát úplné biele pečivo a sladkosti. A jesť som mohla podľa svojho uváženia dusené mäso,zeleninu, ovocie okrem banánov, hrušiek a hrozna. Celozrnné pečivo, nízkotučné mliečne výrobky a vločky, semienka, oriešky(nesolené, nepražené)atď. Cvičím akurát posledný mesiac, lebo nech sa nikto nehnevá, mne sa na začiatku ako 80- kilovej teda nedalo...:-)Začala som bicyklovať a cvičím aj jógu pre začiatočníkov. Teraz musím telo spevniť. Preto ja osobne by som každému odporučila navštíviť odborného lekára.

monikaaa

no da sa povedat ze som takto schudla asi tak za 2-3mesiace.ale to je individualne.ked dotial jede normalne-cize sa neobmedzujete v nicom a jete kedykolvek tak ked vysadite to sladke a po 16hodine uz nebudete jest tak je to velka zmena pre organizmus,tak niekto moze schudnut i rychlejsie,ale aj pomalsie..
a samozrejme su aj ludia co schudnu i ked jedia o osmej vecer...no v takom pripade musia zas cez den aj vecer jest"vyberane jedla"cize dietne nie tazke a kaloricke-tak sa d aschudnut i ked jete vecer a stale.
ale takto ked sa je tak do tej 16h tak do tej stvrtej mozem jest cokolvek nemusim sa ombedzovat v nicom....a v tom je ten rozdiel,takze niesu ani zachvaty prejedania...