bezradna...

Príspevok v téme: bezradna...
val

Pekny cas,poradte niekto,uz tri stvrte roka ma pobolieva zaludok,bolest sa akoby rozlievala raz do prava potom zas do lava ci nadol.Presla som uz aj endoskopiu nic nenasli dostala som sice nejake lieky ale nezabrali...Zmenila som lekara,zase ine lieky ,nezabrali...Mam pocit ze tí lekari len skusaju ci nieco nezaberie,a ked nie tak znova vysetrenia...Myslim ze ma budu chciet nahovorit na kolonoskopiu,uz sa to spominalo ale len cez moju mrtvolu.Aj endo som presla len pre to ze ma vsetci strasili rakovinou .poradte...

ethel

pokial máš problémy len so žalúdkom a nemávaš napr.hnačky..nie je podla mňa potrebná kolono...Ja som vystriedala 3 lekárov gasto a len ten posledný ma vyliečil!

mr

Ale ved ta kolonoskopia nie je taka strasna.Podla mna sa to do pohody da vydrzat.Ak to lekar citlivo robi.Mna skor predtym strasilo to predoperacne vysetrenie,ked chceli ,aby som sla do nemocnice aby mi tam davali rano vecer po 3 dni klystir a diéta.Male deti kde by som bola dala.Nechala som to tak ,po 2 rokoch som si to dala urobit,ambulantne ,stacili kvapky a vysetrenie bolo vtedy uz v poriadku:Ale treba vysetrenia absolvovat,clovek nadobudne istotu,ak mu uz nic nie je,alebo su niektore problemy len zo stresu.Aj teraz ma lekar v inom takto ubezpecil.Tiez sa mi verit nechce,ci naozaj to moze byt.Tak sa na to radsej odhodlaj,naozaj to nie je hrozne.

timrava

prepac tie chyby .... Inak, v traviacom trakte sa casto vyskytuju poruchy, ked je clovek skryte alebo potlacovane depresivny...snad som trochu pomohla. pa.

timrava

ahoj. mozno by pomohlo vyskusat nejake kieky na ukluhnenie, pretoze pokojne moze byt povodcom obtiazi stres a nervozita /takyo potlacovana/. skus sa opytat Dr.,ci ti na isty cas neda lieky na ukludnenie. Chapem, ze sa bojis kolonoskopie./Inak, udajne to nie je az tak zle, povedala moja sestra/.. skusenosti. ahoj.