Som sklamany zo zien

Príspevok v téme: Som sklamany zo zien
nemo

Myslim,ze sucasna zena si velmi potrpi na vzhlade muza a trend,ktory sa vytvara mediami,kde sa prezentuje kult telesnej krasy a ako vzor muza sa ukazuje pekne urasteny chlap,v super obleceni a neznymi crtami,zenu v jej pohlade na muzske pokolenie dost formuje.No ja mam osobne take skusenosti,ze mi uz velakrat dala zena najavo,ze jej nie som vzhladovo sympaticky,ci uz na ulici,v obchode,stretavam sa s pohrdavymi pohladmi zien a to ma nielenze dost zranuje,ale tiez demotivuje,pretoze takto nemam vobec chut nejaku zenu ani oslovit,ked uz na prvy pohlad som jej nesympaticky a da mi to pocitit,ze sa k nej nemam ani priblizovat.Nie je to komplex a ani nieco,co by som si len tak vsugeroval,pretoze ked idem s nejakym kamosom,tak vidim,ze to u neho funguje,teda,ze zeny sa mu uprene pozru do oci,neodvratia svoj pohlad ako ked sa snazim nadviazat ocny kontakt ja.Som takpoviediac pre zeny neviditelny.Ini s tym vobec nemaju problem a denne sa stretavaju s mnozstvom peknych a aj hlbokych pohladov.Mne sa dostava bud absolutny nezaujem alebo len odvratene pohlady.Pravdupovediac,zacinam za to zeny nenavidiet,ale to uz je moj problem.Ja som nikdy ziadnej zene nedal takto arogantne najavo,ze je tucna alebo skareda a pod.Nemyslim,ze maju pravo takto zranovat tych,ktori navonok nevyzeraju ako Brad Pitt.Som dost citlivy,a tento problem ma doviedol k uplnej strate zaujmu o lasku,vobec o vsetko,stratil som iluzie o tom,ze v tomto svete mozno najst nieco take ako vztah zalozeny nielen na vonkajsom vyzore,ale aj na vnutornych hodnotach.

Soraja

nemo podla mna si uplne mimo. Ja som si nikdy nevyberala chlapa podla toho ako vyzera. No, ale poviem ti, zistila som, ze tie svine baby sa maju najlepsie. Take ktore klamu, vyuzivaju a podvadzaju. Vies na akych som ja mala vzdy stastie? na hajzlov, ktory ma vzdy podviedli a klamali a to ani neboli nejaki krasavci.

marta3000

láska si ťa nájde ked to najmenej čakaáš a na najzvláštnejších miestach... počuj ak chceš naozaj lásku a nie kurvu tak nerieš a bud sám sebou, o tom to je. napr. aj ked si riadny traper, jednej sa to páčiť bude a bude ťa brať takého aký si. to bolo len na pr. nehovorím že ked nie si model si trápny :). a vieš čo? vačšina z tých krások ti neprebalí dieťa, neuvarí večeru, sú citovo zaostalé, atd atd. a tak je to na oboch stranách, nejaké obvinovanie pohlaví je uplne smiešne :). povedz, máš kamarátky?

sara2334

mozno je to nemo tym, za ty si vsimas tiez iba vonkajsiu krasu ,myslim,ze to ci ti zeny na ulici posielaju hlboke pohlady je dolezite iba nachvilu skus skor hladat lasku, je aj vela dobrych zien,ktorym nezalezi na vzhlade ale na tom,co je pod masskou

skazaton

Myslim ze aj priemerny simpanz pochopi ze to co som napisal , nebolo myslene vazne :) ale myslite ze ked sa mi vzhladom paci nejake dievca , tak sa paci aj ostatnym ?

ginngi

nemo, taaak... asi tak to to malo byt, mozno este neprisla pre tebaa ta prava... ta vyvolena... a ked..tak rob... nieco preto, aby zeny tak nepozerali na teba.. ze si im nesympatickyy... :)

nebud smutny

nemo, bohuzial dnesny svet ozaj asi az prilis dba na vonkajsiu schranku...ale nie je to len u zien, ale i u muzov, to mi ver.ale aj tak pevne verim, ze mnoho tych "zlych"pohladov si si snad vysvetlil nespravne.ja tiez nemam chut sa stale usmievat na kazdeho,napr. ak ma nieco boli, alebo ak som zamyslena/bohvie ako sa asi xichtim:-))/haha ,alebo napalena ak sa na mna velmi uprene niekdo pozera...ale urcite nesudim ludi podla krasy.nehadz flintu do zita,a nezanevri na vsetky zeny!ver mi,ze na tomto svete je urcite dievca/zena, ktora hlada muza s tvojimi kvalitami!!

nemo

pre talka:Ja si nemyslim,ze to,co Skazaton napisal, je povrchne,teda to,ze vie pochvalit na inom cloveku aj nieco,co mu pristane.Skor chcel povedat,ze neposudzuje ludi podla vzhladu,ale snazi sa na nich ocenit to,co je pekne,kdezto jeho si nikto nevsima.To ako sa vyjadril o zenach neschvalujem,boli to velmi silne a hrube slova,aj ked povrchnost v pohlade na inych treba skor hladat u nich,pretoze mi to fakt pripada,ze ked si vyberaju partnera,tak akoby chodili niekde na nakup a vyberali si podla obalu to najkrajsie oblecenie a ked sa im to potom uz nepaci,tak to jednoducho zahodia a kupia sí oblecenie nove.

lilith

Skazaton:to čo si napísal o ženách bolo dost silné! tak ako by sa všetci chlapy nemali hádzat do jedného vreca,tak to isté platí o ženách!