Nemyslíte si že aj iektorý muži by mohli nosit Podprsenky?

Príspevok v téme: Nemyslíte si že aj iektorý muži by mohli nosit Podprsenky?
monik bras

Ahojte som žena ktorá je nespokojná stým že niektorý muži majú večšie poprsie ako ženy no tak ide oto že môj manžel má napr večšie poprsie ako ja tipujem aspon 3minim ja mam 2 proste taká otázka existuje podprda pre mužov myslim si že v pripade ako môj manžel je tato otázka na pravom mieste ved ked ich ma tak ako ja tak musi mat aj také prolémy ako ja hmm skuste poradit nerobim si žarty som zvedavá na Váš názor dik MOnika

Omen

Nie, my normálni si myslíme, že ak mužovi narastú prsia, má navštíviť lekára, a nie nosiť podprsenku. A tiež si myslíme, že v prvom rade by ste mali riešiť seba, svoj duševný stav, pravopis a nie mužov.

ped

Tak sa s ním dohodni tak, že ty si necháš svoje poprsie odoperovať a on nech ešte trochu priberie a bude nosiť prsia za teba. Ja si myslím, že taká dohoda rozumná je! Predsa len je silnejší a nebude ho z toho bolieť tak chrbtica ako teba.

sa

Ahojte, ja nosím podprsenku stále, kupujem si si samozrejme dámske lebo iné nie sú. Nosím veľkosť 85B alebo C podľa strihu. Prsia mám svoje nie silikóny. Som rád že v podprsenke niečo mám a nie je len na parádu. Z dámskou bielizňou som sa stotožnil ,veľmi sa mi páči , jednak rozmanitosťou , pohodlnosťou a hlavne pestrosťou a krásou, Samozrejme nohavičky, silonky a iné veci z dámskej módy sú pre mňa tiež samozrejmosťou. Veľa mužov má predsudky ale ak ich prekonajú nie je problém, treba sa tešiť zo života.

ferdomravec

volacotu smrdi pri tom pocitaci jak kable ked horja nevjem coje vo veci musim povedat susedovi a asi to bude musjet zhasnut na chvilu a zistit coje vo veci tak ti bohuzjal nepomozem coma velmi mrzi.

ferdomravec

jezis! nototo som sa teraz uplne prekvapil ztoho co si tu napisala. takze tvoj vlasni muz ma vacie prsia jak ti no toje asi volaka porucha alebo choroba sak som take este volaco nigdi nepocul co to len moze bit. jasom este nigdi nevidel podprsenki pre chlapov ale videl som taki mesec co sitam davaju chlapi ked sa im to paci ftaka nevjem cito netlaci lebo jeto dost male ten mesec.