naakuknite a poradte pliisko

riaaa

Ahoj!! tak ako to dopadlo s tvojou chorobou? A na okraj: keď prídem z práce, mám ešte okrem starosti o rodinu(prať, variť, upratovať, máme rodinný dom, záhradu, veľa kvetov o ktoré s treba starať...) dve práce. Pripravujem sa na "súkromníčenie", zháňam kšefty a pracujem často do noci. Ďalšou "prácou", ktorou sa zaoberám je liečenie(reiki, SRT, šamanizmus a anjelska terapia), nemysli si, že s týmto máš niekedy pokoj!!! Aj v nedeľu(pokiaľ nie som v práci) mám ľudí! Takže viem, čo hovorím, keď tvrdím, že v škole bolo fajn!!!
Ak máš v škole s niekym problémy, tak to rieš, nenechaj si znepríjemňovať niekym, alebo niečim život(my sme to riešili u dcéry).
papa:-)))

carodejnicka

nehadzem,ale vseci "dospely" mate tie iste reci.no vidis,,takze si bola uletnickou aj ty..mas vediet com hovorim,a ake mam pocity..nakolko dnes je nedela vecer...no zbohom

mamca

Trochu ma zmiatol ten tvoj "hlbší dôvod",o ktorom si sa zmienila... A nehádž všetkých "dospelých" do jedného vreca,ani nevieš,koľkí z nich si užili podobné úlety :)

carodeknicka

konecne niekto kto je clovek chapajuci..dakujem myis.....ja som sa tiez rada ulievala zo zakladnej,papieriky od doktorv,akoze hracha jo,ale teraz neviem co mozem cakat od strednej,ako to chodi tam zaciatkoom chem byt opatrnejsia..

myis

Carodejnicka, nic si nerob z tychto mudrlantov.. Ja som nedavno vysla zo skoly a ulievanie bola najzabavnejsia cast.. skoro. My sme sa vsetci ulievali.. A nakoniec sme zmaturovali.. To su neskodne lzi, nikomu tym neublizis. No, my sme si peciatky bud tlacili na pocitaci a takisto moj frajer mal znameho doktora a ten natlacil.. On sa iba zasmial a dal nam tu peciatku (nie casto pravdaze). Inak viem, ze je dobre sa natriet bielym pudrom a pery niecim do fialkova. Ale slabucko. Vela stastia

carodejnicka

a co odialim??ten tyzden v skole???ver,ze si odychnem...no neverim,ze ty by si nechcela tyzden volna.....a je to otom ci si alebo niesi v skole..lebo vsetci "dospeli"..citujm ich:ááá ta čo tebe v škole ved to su najkrajsie roky,len sa uč,aby si mala buducnost,ked budes starsia pochopis..do kelu co mam chapat???ja chapem vsetko velmi dobre,a je mi luto ze nechapete vy mna...

mamca

To nesúvisí s tým,či sme alebo nie sme v škole.Akýkoľvek útek pred nejakou situáciou,akýkoľvek "oddych" je iba odklad niečoho,kam sa aj tak budeme musieť vrátiť.Nevyriešiš,oddiališ.A potom?