Pľúca

bilo

Ahojte..fajcim asi 7 rokov,ale nie vela..priemerne asi 5 cigariet denne.Mam ist na RTG pluc z prace,bude to vidno na snimke?Mohlo mi to uz nejak poskodit pluca?dakujem za odpoved

andyna

Podla mna to nebude rakovina. Moze to byt nejake infekcne ochorenie.Mas aj teplotu?
Marekue, moja sestra mala rovnaky problem. Isla k ortopedovi, ktory zistil, ze ma zacvaknuty nerv medzi stavcami. Bolest sa jej prenasala do hrudnika. Lekar ju ponapraval, aby sa dostali platnicky a stavce do spravnej polohy a odvtedy nema problem.

vanilyeyes

marekue nic sa neboj, ak ti to ma spravne urcit diagnozu, tak tam urcite chod. Ja som skoro 2 mesiace vkuse kaslala, doktorka ma nikdy neposlala na RTG, az sa moja mama nastvala a jej povedala, nech ma tam laskavo posle - samozrejme, ze mi zistili nabeh na zapal pluc, tak som bezala na plucne, odtial ma poslali do nemocnice na nejaky hlboky RTG - cize mi robili 3 snimky, potom som este dychala do takej trubice (uplne v pohode vysetrenie) dal mi antibiotika a potom som uz len chodila na kontroly.
janka - urcite chod k lekarovi !!!! vykasliavanie krvi je podla mna dost vazne. .. neodkladaj to ! Cim skor tam pojdes, tym skor sa vyzdravis

colina

janka- v prvom rada treba ísť na odborné vyšetrenie.Vykašľvanie krvy nie je sranda to však neznamená že ide z pľúc. Možno bude na mieste aj gastroenterologické vyšetrenie aby sa vylúčili aj iné možnosti.
marekue-ako presne vieš že bolesti súvisia z pľúc?Syn mával tieš silné bolesti no napokon vyšetrenia ukázali zlé držanie tela spôsobené rýchlim rastom.Treba to všetko vyšetriť a budete vedieť načom ste a v druhom rade treba nasadiť správnu liečbu.

marekue

Zdravím mám 18 rokov a uz asi mesiac ma pichá v lavej casti hrudnika nie je to z chrbtice ani zo srdca ale s pluc co mam robit ?