Hlboké hrdlo alebo Deep Throat-sex

Príspevok v téme: Hlboké hrdlo alebo Deep Throat-sex
andrea-19

Čaute baby. Viete niektorá poradiť ako pri orále vsať čo najväčšiu časť penisu?
Môj priateľ ho má asi tak 15 cm no viac ako do polovice sa mi ho nepodarí zobrať do pusy. Všade radia, že ľahnúť si na posteľ a zvesiť hlavu ale ani tak to nejde. Ja neviem ako to robia v tých pornofilmoch veď to sa nedá viac ako 10 cm a nie celého zobrať do pusy. Už sa vám to niektorej podarilo? Ďakujem za vaše skúsenosti

Súvisiaci obsah

koldokola

Ahoj, ja som si tiez myslel, ze je to nad moje moznoti, ale ked sa to naucia herci, tak preci nie ja? Dnes so skusil s vibrakom a prekvapilo ma to. Skusal som aj predtym, ale asi nie dost. Clovek sa trochu brani, ked citi, ako tvrdo yalud naraza na mandle, ale staci potlacit napriek tomu a je cely dnu a ani tak nenatahovalo na davenie. Som zaciatocnik, no obcas hlboko pojat uz viem, teraz cvicit zasuvanie... rozhodne odporucam na lacny zaludok. Je to fajn.

jurijgagarin

Ahoj Andrejka...Posielam ti nejaké tipy...Ak by si chcela niekoho na tréning tak mi napíš.....

Hlboké hrdlo". Známe aj ako úplné vsanie, vám bude pripadať ako niečo, čo už nezvládnete. Trik spočíva v tom, že držíte hlavu tak, že ústa a hrdlo tvoria priechodný otvor. To sa da najľahšie urobiť tak, že si ľahnete na posteľ a plecia budete mať na jej kraji, hlavu zakloníte hlboko cez okraj. Skúšajte to tak dlho, až nájdete ten správny uhol, ktorý vám bude vyhovovať. Keď ejakuluje v tejto polohe, tečie semeno dolu vaším hrdlom.

Existuje ešte jedna poloha, ktorá funguje: sadnite si s tvárou otočenou k jeho nohám tak, že na ňom budete sedieť, a nakloňte hlavu nad jeho penis. Hrdlo a ústa sa nachádzajú v správnom uhle, aby ste mohli zobrať jeho penis do úst.

"Slastný vír". Zasúvajte a vysúvajte z úst penis a pritom krúžte okolo neho jazykom. Kombinujte "vír" s "trepotaním motýľa" tak, že budete prechádzať z jednej techniky plynule na druhú a naopak.

"Vysávač J". Menšia verzia "celého vsatia". Použite svoje ústa takpovediac ako vysávač a vsajte polovicu penisa. Sajte ďalej, zatiaľ čo ho vyberáte z úst.

"Píšťala Jade". Jednou rukou pevne objímte penis. Dajte si žaluď do úst. Urobte z pier "O", jemne sajte na žaludi a zároveň sa hrajte prstami s ostatnou časťou penisu.

"Francúzska varianta". K tomu potrebujete dobré ovládanie tela a PC sval. Začnite so základnou technikou fellatia. Potom s tým prestaňte. Čupnite si nad penis tak, aby ste sa vonkajšími pyskami vagíny tesne dotýkali penisu, ale nenechajte ho vojsť dnu. Stiahnite PC svaly tak, že vaše pysky "pobozkajú" žaluď. Keď môžete celý čas niesť svoju telesnú váhu na rukách, položte svoje lakte vpravo a vľavo vedľa jeho tela a vybozkávajte svojimi pyskami penis. Potom pokračujte ďalej vo fellatiu.

"Fang Chung". Začnite s píšťalou Jade. Otvorte ústa trochu viac, aby ste mohli vziať do úst aj semenníky. Jemne sajte na oboch vajíčkach a dávajte pozor na to, aby ste nevyvolali príliš veľký tlak. Sajte potom na perineu, zatiaľ čo hrajete na píšťale, a stimulujte konečník prstom.

"69 po francúzsky". V tejto polohe ležia obaja partneri vedľa seba, každý s hlavou pri nohách toho druhého. On urobí cunnilingus a ona fellatio. Väčšine žien sa pri polohe 69 nerobí fellatio dobre, pretože si vyžaduje veľa koncentrácie. A kto sa už dokáže koncentrovať, keď sa jazykom niekto hrá s jeho klitorisom? Tak ako mnoho "športových" polôh, aj pri polohe 69 sa človek cíti lepšie, ako to navonok vyzerá, prinajmenšom jeden z páru. Uhol je dosť nevhodný, aby ste mohli účinne stimulovať klitoris, ale je to veľmi intímna poloha. Jednoducho to skúste tak, že sa budete striedavo stimulovať. Ak je on aktívny, ona môže jeho penis držať v ústach alebo nechať ležať pred ústami a ďalej ho stimulovať svojím horúcim dychom. Ak je aktívna ona, môže on položiť svoje ústa na jej vagínu alebo môže stimulovať klitoris svojím dychom. Komentár jednej ženy: "Poloha 69 sa mi páči najviac, keď môžem ležať na chrbte a môj muž kľačí nad mojou tvárou. Uhol je vtedy dobrý na to, aby ste mohli vziať penis do úst. A pretože sa musí nakloniť, aby sa dostal k mojim genitáliám, nemôže mi vložiť penis príliš hlboko do úst. V tejto polohe to môžem celé lepšie riadiť, ako keď ležime vedľa seba na boku, a nemám ani pocit, že musím urobiť celú prácu ja, keď na ňom ležím."

Čo by ste nemali robiť

Používať zuby. Urobte to nanajvyš vtedy, ak vás o to požiada, aj to jemne a citlivo. Dávajte pozor na to, aby ste si prikryli zuby perami, aby ste nezranili jeho penis.

Myslieť si, že stačí, ak zopárkrát olížete jeho penis. To nestačí. Orálna milostná hra potrebuje veľa priestoru a času pre kreativitu, to znamená, že môžete kombinovať rôzne pohyby úst, takže ani pre vás to určite nebude nudné. Fellatio môže uspokojiť aj vás, tak ako vášho partnera. A bude vám za to vďačný.

Príliš sa koncentrovať na dolné dve tretiny. Žaluď a kraj okolo žaluďa sú najcitlivejšie miesta na penise. Na zvyšku jeho časti je naozaj veľmi citlivý už iba "švík" a spodná strana penisu.

Veriť, že fellatio je to najdôležitejšie, čo môžete pre muža urobiť. Tu sa nemôžem stotožniť s francúzskymi kurtizánami, ktoré pripisujú fellatiu monumentálnu dôležitosť. Vedenie a zručnosť sú pri sexe určite dôležité, ale ja neverím, že môžete donútiť muža, aby vás miloval alebo sa s vami oženil iba preto, lebo majstrovsky ovládate tú alebo onú techniku.

lmn

nie som baba ale hadam to nevadi, no ide o
pomerne narocnu vec, kedze sa dostavuje nutkanie davit, musis si to postupne trenovat s nejakym umelym predmetom prip. rovno s partnerom.vela uspechov prajem.