Čo poradíte pri hnisavej angíne

Livka1988

No na mna ked isla niekedy angina, tak hned na zaciatku kloktam slanu vodu, alebo koloidne striebro a prejde to. Ale co sa tyka prevencie, kedze angina suvisi s plesnou, tak asi nie je v poriadku hrube crevo a tak, treba dat pozor co jeme, aby sme nemali prekysleny organizmus. Reckeweg povazoval choroby ako nejaky prejav "samodetoxikacie" organizmu. Je viacero štádií zamorenia a končí to rakovinou:) pred tym sú prejavy ako nadcha, kasel, opuch, pot, hnis - to je stadium reakcii. Potom je štádium premnoženia (chronická únava...), štádium degenerácie, poškodenia(cirhoza počene, atrofická renitida..) a nakoniec štádium rakovinotvorby - hrube poškodenie genetickej identity toxínami vyvoláva nekontrolovateľné množenie rakovinových buniek...Tie naše choroby, mali by sme sa aj zamyslieť, prečo sú:)

RNG

Odporucam pit roztok citricidalu, 35 kvapiek do litra vody, po malych glgoch cely den.Tiez si davat tento roztok niekolkokrat denne do nosa(2 kvapky na nosnu dierku, v leze s hlavou zaklonenou dozadu, aby sa to dostalo do ce;lkych a prinosnych dutin, kde sa casto rozne mikroby schovavaju a odtial s hkluenom infikuju znova a znova mandle, priedusky a casto az pluca.
Naviac, kedze hnisanie je casto sprevadzane mykozami/hnitim brat 3x100 mg carvacrolu(nachadza sa v oreganovom oleji, to je ta aktivna zlozka v nom)

Samozrejme pomaha brat aj doplnky, ktore sa v nasej strave nenachadzaju v dostatocnych mnozstvach
Najma selen, zinok, jod, a vitaminy C, E a D-3 Tieto vsetky zvysuju imunitu a pomozu telu sa branit. Na noc je dobre (aspon v hodiny po dobrati citricidalu a oreganoveho oleja) zobrat silnu davku probiotik, lebo tieto dobre kolonizovasne v crevach nam vytvaraju az 70 % vsetkych obrannych latok, ktorymi sa telo brani. Ich znicenie antibiotikami casto choroby predlzi dokonca zhorsi.
Jod je silne protiplesnovy, preto lekari pouzivali v minulosti casto jodovu tinkturu,, ktorou natreli priamo mandle. Ale uloha jodu v tele je nielen antimikrobialna, ale podiala sa na vyrobe hormonov, cistiacich enzymov a roznych procesoch. Preto ho tgreba podstatne viav, nez nam nasa sucasna dieta dava a nez to mylne urcili archaicke tabulky adporucenych dennych davok, z roku 1948, ktorych sa tak krcovite organizovana medicina drzi a nie je ich ochotna zmenit napriek desiatkam tisicov lekarskych vyskumnych sprav, ktore odvtedy dokazali jasne, ze mnohe s tych davok su nedostacujuce pre optimalnu funkciu tela, menovite jod,selen,ciastocne zinok, vitamin C. E a D-3. Tiez niektore vitaminy skupiny B, hlavne pri roznych nervovych poruchach.

auuu

Hnisavú angínu mám zatiaľ len 5 dní a ráno ked stanem tak sa mi zdá že to mám horšie a horšie. čo mám robit ???

Nykita

Ahojte, mám hnisavú angínu a zakázané ATB. Čo s týým?:(

A čo si myslíte o uspatí mandlí? Je to lepšie ako ich vybrať?

janka15

No na anginu je dobre pit alebo kloktat salviovy caj,najlepsie zo susenej nie sackovej salvie. Mne osobne pomaha celkovo ci uz na mandle alebo hrdlo kloktanie nejakeho domaceho alkoholu, ale opakujem, kloktanie,nie pitie :DD
A ked nezaberie uz ani to, tak penicilin je najlepsi a vyhoda je, ze nie je ani drahy ako niektore zbytocne lieky, ktore aj tak uzivate a nakoniec zistite,ze vam ani nepomohli.

Macca

To Denz:

Bol si uz niekolkokrat upozornovani, dostal si ban a znova ignorujes pravidla tohto fora. Pokial sa skutocne nevies spravat a dokazes sa tu len "nasrat", tak vec, ze pokial dostanem na teba este co i len jediny report, dostanes ban dozivotne.

Denz

aluska- sekla......dakujem.
stacilo to napisast na zaciatku a bolo by fajn.
Vobec by nebol problem a ani ziadna hadka.

aluska

boze tak som sa sekla, zabudla som
staci?
aj ja som musela uz vela krat brat probiotika po antibiotikach..bohuzial...

Denz

aluska- bola to len moja reakcia na tvoj prispevok.
Nevidim v tom nic zle......
je tu kopec citatelov a ......co ak by prave tvoju radu si osvojili??
Ja som ta v tom nijak neurazil ani nic podobne......
len som napisal,ze to chyba nebola .,ale nevedomost.
A to mi nevyvratis.......