mozem otehotniet cez menzes?

VETERNIK

Aj ja by som chcela prispiet :o) A povedat , ze pocas menzesu mozes OTEHOTNIET a dokonca je tam najvecsia pravdepodobnost :o( To som ale nevedela, citala som o tom teraz :o) Pretoze s priatelom sme mali pocas mojich dni pohl. styk ... Dokonca az 3x sa do mna spravil, a teraz citam na nete ze sa da otehotniet.Neostava mi nic ine len cakat ...

marketta

nestrašte ju tu vsetci,može sa to stat,ale taktiež je pravdepodobnost toho oplodnenia minimalna,stava sa to,ale nie každy ma take spermie či vajička,aby sa to hned napoprve podarilo.takže ja by som tomu,že otehotnieš hned neverila.

doktorek

no nechcem ťa strašiť ale to čo napisal jjkjk nie je pravda skôr naopak počas menzesu by si si mala dávať najväčši pozor pretože počas menzesu je najväčšie riziko tehotenstva a ked vrvaviš že trošku do teba dal tak by si mala ihned navštiviť doktora pretože na tehotenstvo stači uplne malá troška semena a už si tehotná.Na tvojom mieste by som nečakal pri internete na odpovede rôznych ludi a puberťakov ktorý tu vedia vypisovať blbosti a urýchlene by som šiel na gynekologiu to je jedine čo ti môžem poradiť.

saska87

moja kamoska otehotnela cez menzes a ja som si myslela,ze tesne po menzese nemozem otehotniet,ale opak bol pravdou.