POMOC MAMICKY

ifka

:-)ano,ja viem,len zasa to netreba prehanat a riadit sa len brozurami.ja som v pri mladsom synovi mala posledne dva mesiace abnormalnu chut na liker malibu.jasne,ze som si dala.a porodila som 4kilove dieta,ktore je nadpriemerne inteligentne s umeleckymi sklonmi.nic,na com som mala chut,som si neodoprela.a to,ako zeny vyzeraju po tehotenstve,zavisi aj od genetiky.ja som 20kil pribrala,ale aj som ich dala bez problemu dole.stire sa mi tiez neurobili.ale mala som vela pohybu.

nashira

No Ifka.....uplne tak to neni.Kazdy sme iny a stravovanie v tehotenstve je o to dolezitejsie,ze na organizmus je zvysena spotreba niektorych zloziek stravy ,ktore su pre vyvoj dietatka potrebne.Niekedy si telo pyta aj to co netreba a potom sa mamicky cuduju ,ze pribrali 20kg a niekedy chyba zelezo a malokto ma zvysenu potrebu jedenia spenatu.Nie vsetko treba prehanat a nie kazdy si moze dovolit jest vsetko na co ma v tehotenstve chut.Myslim ,ze taky zoznam aky dostala ajoj moze len pomoct.

ifka

nechapem.tehotenstvo nieje choroba.ake obmedzenia v jedle?..koli comu?..normalne racionalne stravovanie.priroda to zariadila tak,ze telo co potrebuje,to si aj vypyta.na co mas chut,to jes.hlavne je nepit alkohol a nefajcit.

gabcurik

Ahojte mamičky! Poraďte mi ohľadom kŕmenie 3-mesačného syna.Mám už málo mlieka, prikrmujem ho, ale zdá sa, že mu to nestačí.

ajoj

ja som tehotna 25 tyzdnov a dostala som od svojho lekara presny zoznam co mam jest a co nie. skus si aj ty vypytat, su tam zaujimave veci a hlavne dobre tipy.

mimi.a

kukulienka, zacnem od konca:) Pohlavnym zivotom mozes zit dovtedy, kym ti to bude prijemne. Zvycajne v nejakom 8. mesiaci je uz brusko dost velke a nebudes mat na to nejak zvlast chut... a manzel to moze kludne nechavat v tebe, babatku to nema ako uskodit. A co jest? No, vylucit zo stravy by si mala napr. pecienku, vyprazane a mastne jedla ... papat vela ovocia a zeleninky. A pit, najlepsie cistu vodu. Ak chces, pohladaj si stranku www.primar.sk tam je to velmi pekne vsetko popisane:)) Prajem vela zdravia a stasia a neskor aj radosti z babatka:)))