Krv v moči

Príspevok v téme: Krv v moči
adriana

Prajem pekný deň,

možno mi tu bude vedieť niekto poradiť. Tento rok mi našli krv v moči, preliečili ma a znovu sa tam objavila aj keď to bolo vraj v norme. Tak som si to dala znovu vyšetriť a zistili mi, že mám leukocyty 1 a erytrocyty tiež 1. Vraj v norme je do 3. Ale ja teraz neviem či je to v norme alebo nie, aj keď mi to tvrdí lekár (obvodný). V norme by predsa bolo kebyže tam nie je nič, nie ?
Moc krát ďakujem za odpoveď :o)

Adriana

agina

Presne ako ethel hovori....trvaj na tom, nech robia dalsie vysetrenia. Ak mas krv v moci, urcite sa jedna o nejaky zapal mocoveho ustrojenstva. Nedaj sa odbit.

ethel

adriana...myslela si laknusový papierik,teda lekár to tak myslel...nemyslím si,že by tam mala byť prítomnosť krvi(iba ak máš tesne pred menzesom)..a dal ti obvoďák vyšetriť moč?Myslím do takej sterilnej flaštičky,kde sa berie stredný prúd moču.Jednoznačne by som požadovala takéto vyšetrenie!

aljoska

V malom množstve sa leukocyty a erytrocyty možu v moči nachádzat.Ak si dobre pamatám tak leukocyty možu byť v rozmedzí od 3-5 a ery od 1-3.Takýto moč sa považuje za negatívny.