JE TO MOŽNÉ....???PROSÍM PORADTE!!!

Príspevok v téme: JE TO MOŽNÉ....???PROSÍM PORADTE!!!
jaja

Beriem už 3 mesiace HAK Minerva...NO tento mesiac som zabudla užiť v prvý týždeň 1 tabletku a mala som sex bez ochrany a počas 2 týždňa až 2 tabletky za sebou a tiež som mala nechránený sex....všetky tri som užila až po 12 hodinách a popritom aj beriem Penclen antibiotiká...Môžem otehotnieť???pordte mi ďakujem

alti

Jaja,
naozaj musime mat viacero v zivote pod vedomou kontrolou a uzivanie HAK sem urcite patri. Je to velka lahkovaznost az nezodpovednost nezoznamit sa s moznostami rizik /aj zdravotnych/ este pred uzivanim.
Vierka,
suhlasim s Tebou, ze nadavky /hoci aj miernejsie/ nepatria do tohto fora, do ziadnej temy. Ze si proficka bolo jasne z odpovede, prajem Ti prijemny predvianocny cas :o)

vierka

No prepáč,to patrilo mne?Myslím tá nadávka.Tak to si teda poriadne prehnal/a/.myslel/a/ si vôbec na to,že môžem byť zdravotná sestra na gynekologickej ambulancii?

vierka

No jasné,že môžeš otehotnieť.A je to veľká pravdepodobnosť a zvlášť,keď užívaš antibiotiká.Na to si dávaj pozor.nečítala si leták?stalo sa to veľakrát.To mám zo skúseností/som od fachu/