Priatelka ma triasku po sexualnom uspokojovani

Príspevok v téme: Priatelka ma triasku po sexualnom uspokojovani
tibor122

Ahojte,po oralnom uspokojovani a prstovani ma priatelka triasku a krce a pritom tvrdi, ze jej to robi zle. Triaska trva aj 1-2 hodiny, nevie sa ukludnit a nevie pritom kontrolovane dychat. Este len nedavno zacala sexualne zit, orgazmus este nemala,lebo ma vzdy prerusi,ze to uz nemoze nevydrzat. Ja som sa s tym este nestretol ani som o tom nepocul. Neviem ci jej nemozem takto ublizit a pri tom chcem aby jej bolo dobre. Skuste poradit

veronika

A hlavne jej dávaj stále najavo ako ju neskutočne miluješ a vážiš si ju, či sa milujete, či nie. Myslím, že by ste sa mali dostatočne porozprávať o jej predchádzajúcom vzťahu.

veronika

Vyzerá to skôr na psychický problém, istý druh odmietania. Nevysvetľuj si to zle, neodmieta Tvoje dotyky, ale skôr sex ako taký. Nemala nejaké zlé skúsenosti zo sexuálnej oblasti s bývalým partnerom, zachoval sa k nej hrubo alebo sa s ňou vyspal a chvíľu na to ju nechal? Alebo mala príliš katolícku/puritánsku výchovu? Nemá nejaké výčitky svedomia kvôli tomu, že niečo také robí? Môže to byť spôsobené týmto. Musíš byť citlivý a nežný, aby sa dokázala uvoľniť, možno keď to dotiahneš dokonca, tak sa jej ten pocit konečne zapáči, musíš ju presvedčiť, že to predsa nie je nič zlé. Obrň sa neskutočnou trpezlivosťou, skús na ňu ísť s romantikou, sviečky, romantická hudba a dlhá predohra, len bozkávanie a jemné dotyky. Určite jej nemôžeš ublížiť, len si myslím, že už keď začneš s týmito vecami má pocit, že sa to opäť stane a keď sa takto vystresuje, tak to tak naozaj dopadne. Stáva sa jej to aj pri milovaní alebo ste sa kvôli týmto problémom k tomu ani nedostali?

tibor122

teraz je to asi tyzden pred menzesom, ale nie som si isty, ci to nemala aj predtym (vtedy som ju az tak nedrazdil) A ako sa riesi to kolisanie hormonov? ona je dost hambliva co sa tyka tejto temy a pochybujem,ze by sa spytala u gynekologa.

sunnysweetie

a mava to vzdy,alebo len v urcitom obdobi,napr. pred / po menzese???ja som o tom uz pocula..problem bol v kolisani hormonov..