Problémy s panenstvom v sexe

Príspevok v téme: Problémy s panenstvom v sexe
mato621

S priatelkou sme sa pokusali o sex ale aj po predohre som ho nemohol do nej dostat.Ani ho nemam extra velkeho ale proste sa nezmestil...ma 20 r a panna nie je tak neviem...vzrusena aj vlhka bola dost,prstami bo ustami som ju spravil uz viackrat.Myslite ze to je problem alebo sa to stane iba obcas?Poradte co mam pre to ako chlap spravit.Asi by mala byt viac uvolnena?

fofn

no mozno mala nejaky psychicky blok, zo stresu alebo proste nemala chut, mozno len chcela letme maznanie a nie aj sex, nikdy nevies, zeny su nevyspitatelne, skus to znova :) Navod peknu atmosferu, dostan ju do pohody, odporucam aj 2dc cerveneho vinka (ale musi to byt kvalita a najlepsie ak je trosku sladsie, ale nie zas sirup ako je portske), to by mohlo stacit, a ozaj ak to planujes (neplanovane je lespie ale...) tak s nou manipuluj, rano nejake sladke pusy, cez den steklivu smsku, vecer kvety... atd. proste ju spracuj :)

finch

clovece a kolko trvala ta predohra. Ak bola stylu: fajka :5 - min. + oral - 1 min. ; tak to sa potom nediv. A vlhkost prichadza ako prva, a to predsa kazdy vie ze ked je zena vlhka tak je na sex pripravena tak na 30 %. Vlhkost vobec neznamena ze mozes zacat penetraciu!!!

Pindurka

Hm... no čo ja viem, ťažko povedať.. v každom prípade je to dosť zvláštne.. ak už nie je ani panna.. skúste si spraviť dlhšiu predohru... veľa a dlho ju palcuj. poriadne a vášnivo.. a potom by to už malo byť v pohode. určite..je to overené, že čím dlhšia predohra, tým lepší sex aj orgazmus..:) Veľa šťastia