borelioza

RNG

Lekarka, dr Wittaker, ktora prva prisla so Samentom pred par rokmi bola 16 rokov vo vozicku. Preto sa tak zaujimala o ine ucinnejsie riesenia, ako klasicke dlhodobe pouzivanie atb. Odvtedy sa tato metoda pouzila desiatkami lekarov na tisicoch pacientov s uspechom aj pri "chronickych" pripadoch.

lˇuba

PRi neskoro stanovenej diagnoze dochádza k chroickému ochoreniu.Niekedy sa zdá,že už bude dobre,ale ochorenie môže nanovo vsplanúť.Stáva sa že ľudia s boreliozou končia na invalidnom vozíku.Bohužiaľ realita je taká.

RNG

Je plno lekarov, co maju blizo 100 % uspech v lieceni boreliozy. Ale este o hodne viacej je lekarov, percentualne 95+ percent, ktori nemaju na to spravne prostriedky, ani o nich nevedia. Preto tie slabe vysledky pri "tvrdohlavych" infekciach.

alena111

Podľa mňa sa vyliečiť úplne nedá, najma ak bola zistená v neskorom štádiu. Aj môj muž má neuroboreliózu a má stále bolesti hlavy a svalov, aj teraz je na neurológii a zase mu chcú brať mozgovomiechový likvor. Mne sa to zdá zbytočné pretože takéto vyšetrenie podstúpil už dvakrát a vždy tam boli borélie.

RNG

Borelioza sa da vyliecit ci uz dlhodobym branim syntetickych antibiotik alebo prirodnych(Samento(Vilcacora=uncaria tomentosa, specialny vytazok), extrakt z olivoveho listu, koloidna strieborna voda...)
Mnohe priznaky su kryte ako nedostatocna imunita, klbove zapaly, "autoimunne choroby", nervove bolesti a podobne.
Casto sa adresuju len priznaky=symptomy, bez adresovania podstaty-priciny.

poliewoocka

Borelioza sa prejavi najcastejsie horuckou, unavou, bolestami svalov a klbov (hlavne kolien)vyraznou cervenou vyrazkou, ktora sa postupne zvacsuje na velkost viac ako 10–15 cm. V tomto stadiu je najvhodnejsie vyhladat lekara a ochorenie dokladne preliecit atb.U niektorych ludi sa tieto kozne prejavy neobjavia a ochorenie moze nepoznane pokracovat. Dalsie priznaky skoreho stadia infekcie mozu byt unava, bolesti hlavy, pocit obmedzenej hybnosti sije, bolesti svalov a klbov, zvacsene lymfaticke uzliny alebo zacervenanie spojoviek. Neliecene ochorenie moze prejst do chronickeho stadia s postihnutim srdcového svalu a nervoveho systemu(zapaly mozgovych obalov, mozgu, miechy, obrna tvaroveho svalstva a pod.)Vtedy je uz casto potrebne podavat v nemocnici antibiotika do zily(intravenozne). Diagnozu je mozne stanovit vysetrenim krvi specialnymi testami. V oblasti vyskytu kliesta na kozi je obvykle mala ranka alebo zacervenanie, ktore je normalnou reakciou na zakliestenie.