strata rovnovahy?....

Príspevok v téme: strata rovnovahy?....
lamusiacik

strata rovnovahy--pozna niekto chorobu,ktorej priznakom moze byt strata rovnovahy?...lebo v poslednom case sa skutosne nejak casto nezmyslene motamm..neda mi to,pretoze ja som nikdy nemal taky problem s rovnovahou..ja som bol vzdy ten,ktory ostal stat ked ostatni padali..neviem..mozno si namyslam nieco,ale je to divne...ked spravim krok dozadu napriklad a zamotam sa pri tom ako keby som dal nejake to 4-5 ""poldeci""..vie niekto o niecom?..

LENKA A

CHCI SE ZEPTAT MAM PROBLEM KTERY MI NEZODPOVEDEL ZADNY LEKAR MAM POCITY NA ZVRACENY HLAVNE VECER ZACNU SE KLEPAT A NEMUZU SE UDRET NA NOHUO STACIM ROVNOVAHU MUZETE MI PORADIT CO MAM DELAT DOST MNE TO ZNEPOKOJUJE A JE TO NEPRIJEMNE

panika

je vela chorob, pri ktorych je problem s udrzanim rovnovahy. moze to byt naozaj len krvnym tlakom, ale aj ine (neurologicke) ochorenie. A ak sa nemylim-s rovnovahou ma cosi aj stredne ucho.

K tomu tlaku -nestava sa ti to pri zmene polohy ? Napr. ak rano rychlo vstanes z postele, alebo sa popstavis z drepu a pod ?

neva

Pravdepodobne máš nízky /alebo vysoký/ tlak krvi.
Skús si dať odmerať krvný tlak, bud u lekara, alebo niekde v domácnosti, dnes je tlakomer dosť bežná vec. Rovnako v lekarni môžeš skúsiť.